2777
2789
عنوان

نی نی عجول من هم به دنیا اومد.

1875 بازدید | 15 پست
نی نی من زودتر از موقع یعنی در هفته 36 به دنیا اومد. من تصمیم به زایمان طبیعی داشتم چون زایمان اولم ( 5 سال پیش) طبیعی بود. اما به دلیل خونریزی زیاد و ناگهانی مجبور به سزارین شدم. علتش هم تکه شدن جفت بود.... خیلی بد بود. اصلا فکرش رو هم نمی کردم . نوزاد نارس با وزن 2200 بود و یک هفته در بخش نوزادان بستری شد...الان 24 روزه است و خدا رو شکر حالش خوبه. هرچند من خودم زیاد روبراه نیستم استراحت بعد از زایمان نداشتم یک هفته جلوی دستگاه تو بیمارستان بعد هم شب بیداری نی نی و ... خستگی تو تنم مونده. باز هم خدارو شاکرم که به خیر گذشت . امیدوارم همه کسانی که باردارید به سلامتی و به موقع زایمان کنید. سعی کنید ماه آخر خوب استراحت کنید و استرس نداشته باشید. من زیاد به خودم مطمئن بودم و استراحت نکردم...
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهار جان قدم نو رسیده مبارک ...................... بچه منم توی 36 هفته به دنیا اومد کیسه آبم سوراخ شده بود ولی اینقدر دکترم خبره بود بچه توی دستگاه نرفت. وزنش 2400 بود .................... به هرحال امیدوارم سالم و سلامت زیر سایه پدر و مادرش باشه..................... اسمشو چی گذاشتی؟؟؟
یک دختر 5 ساله به اسم آنیتا دارم که اسم خواهرش رو گذاشت آرمیتا
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
من می خواستم در بیمارستان عرفان یا بهمن زایمان کنم.اما چون اورژانسی بودم زنگ زدم دکترم گفت من الان بقیه ا... هستم (به خونه ما نزدیکه) سریع بیا اینجا. وقتی رسیدم بدون چون وچرا رفتم اتاق عمل. خیلی شدت خونریزیم زیاد بود و سزارین شدم. اولش گفتن دستگاه نمی خواد اما فرداش گفتن قند خون بچه پایینه و باید بستری بشه . رسیدگی به نوزادان و دکترای اطفال این بیمارستان اصلا خوب نیست. الکی بستری می کنن. آزمایشهاشون معمولا اشتباه زیاد داره.چیزی که تو این یک هفته بهم ثابت شد این بود که نوزاد من بی جهت بستری شده بود...
بهار جون خوش به حالت بالاخره اومد منم الان توی هفته 36 و از هفته 31استراحتم دوباره امروز انقباض داشتم و رفتم بیمارستان .خسته شدم کوچولوی من 2800 الان ولی دعا کن هر چه زودتر به خیرو خوشی تموم شه .خوش به حالت که نینی تو داری بغل میکنی امیدوارم زودتر خستگی از تنت درآد