2777
2789
عنوان

حس مسی هست ک خوب باشه ))))

75 بازدید | 13 پست

خودتون یا مثلا کسیو تو سایت می‌شناسین چ شانسی چ کسی درست گفته باشه و حرفاشو قبول داشته باشین؟

تگ کنین مرسی از همتون🤍

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالت راجب چیه

اینکه کنکوریه ۴۰۵ م رشته مورد نظمو قبول میشم یا ن 

استرس دارم خیلی زیاد /:

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))

چرا قبول نشی یک دلیل بیار که قبول نمیشی

هم ساله اولمه هم دهم یازدهم و جدی نگرفتم الان تموم تلاشمو دارم میکنم ک بتونم بخونم و قبول بشم ولی کمالگرام یعنی همش ترس آینده اینکه چی میشم همه چی نشخوار ذهنی دارم اصلا برا همین جلوگیری می‌کنه از درس خوندنمو نا امیدم برا همین یکم نگرانم🫠💔

هم ساله اولمه هم دهم یازدهم و جدی نگرفتم الان تموم تلاشمو دارم میکنم ک بتونم بخونم و قبول بشم ولی کم ...

از اولم میدونستم سوالت چیه و جوابشم میدونستم فقط خواستم دلیلاتو همون فکرای مزخرفی که گاهی به سرت میزنه و عقب میندازتت رو خودت بفهمی 

ببین کنکور آسونه بله خیلی آسونه تا نری سر جلسه کنکور و اون سوالای آسونه نبینی باورت نمیشه . کنکور هم آسون داره هم متوسط و هم سخت داره تو اگر بتونی متوسط و اسونشو جواب بدی تمومه سخت نهایت ۳۰ درصد سوالاست دارم اینارو بر اساس تجربه بهت میگم. هدایت میشی سمت فیلم آموزشی و تست و همین مسیرتو می‌سازه .فیزو چیز سخت و غیر ممکنی نیست

و اینم بدون قبول میشی و تو تاپیکت تگم میکنی و جشن میگیریم باهم🙂❤️

حرفم بمونه یادگاری ۱۴۰۵ قبولی این خانوم دکتر💛

.

از اولم میدونستم سوالت چیه و جوابشم میدونستم فقط خواستم دلیلاتو همون فکرای مزخرفی که گاهی به سرت میز ...

مرسیییییی دختر عاشقتونم🤍🫂🎀

انشالله ک بشه🥲