2777
2789

یکسره همه همه جاشون عملییی… خونه های آنچنانی…گوشی های ۲۵۰ میلیونی…زندگی لاکچری… بعد یه طورین انگار زن و شوهر خیلیی زیاد باهم خوبن هیچ دعوایی ندارن زنه هر جور دلش خواست زندگی میکنه و مرده هم همین… چه جوری آنقدر خوشبختن؟ 

واقعا حس می‌کنم بدبخت فقط منم 

نگاه نکن، تا وقتی خودت نگاه نکنی نمیاره برای من اصلا نمیاره، و اینکه بیشترش فیلمه

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستا فقطط سم خالص .من خداروشکر از ازل اینستا نداشتم و تا ابد نخواهم داشت 😎😎😎😎😎😎

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اکسپلور من که غمش غمگین نشون میده می‌نشینم یه ساعت زار میزنم😅

حق

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

برای گرفتن ویو هست خدای باور کردید اینا رو ؟؟؟؟طرف عزیزش مرده سر خاک سر جنازش دوربین دستشه داره فیلم میگره خدای آدمی که ناراحته و حالش بده تو اون موقعیت فکر فیلم گرفتن میشه ؟همش نمایش هست از همین جا بگیر برو جلو 

میدونی برای تبلیغ گرفتن چقدر درآمد دارن برای درآمد داشتن دست به هر کاری میزنن

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
چون خودت تصمیم گرفتی غمناک باشه😂هرچیو بیشتر لایک کنی بیشتر از همونا میاد تو اکسپلورت

دقیقا 👌 برای من همش کلیپهای طنز یا 

حرف زدن عروس هلندیا میاد 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰