2777
2789

اشپزخونه ظرفایی ک استفاده نمیکنی رو همه رو روزنامه پیچ کن بذار کارتن 

کمد دیواریا و کمدا هر چی تو این ی هفته احتیاج ندارین رو بسته بندی کن 

وای حتی تصورشم تن ادمو میلرزونه 

منم اخرای خردا اسباب کشی دارم از الان عزا گرفتم 😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اولین بار میخوام اسباب کشی کنم 

از عروسیم  تا حالا اولین خونه ای که میخوام عوض کنم 😣😣😣😣

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
منم اولین بار بعد از دوسال از عروسبمونه ک اسباب کشی میکنیم.دیگه خونه خودمونه..ان شالله حالا حالا ها ...

مبارک باشه عزیزم 

بسلامتی 

حالا‌کمک داری یا دست تنهایی مثل من 😑😑

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
مبارک باشه عزیزم  بسلامتی  حالا‌کمک داری یا دست تنهایی مثل من 😑😑

نه خانواده هامون استان دیگه اند

قراره برا جاب جایی کارگر بگیریم ولی خب جمع و جور کردنشو خودمون و بیشتر من انجام میدم چون شوهرم عملا شب میاد خونه....دلمم نمیاد فشار بیارم بهش برا کمک...کم کم میخوام جمع کنم

نه خانواده هامون استان دیگه اند قراره برا جاب جایی کارگر بگیریم ولی خب جمع و جور کردنشو خودمون و بی ...

جونت سلامت عزیزم‌

منم خانواده ها شهرستان هستن 

اما دوس ندارم بیان 

برای جابجایی که  کارگر میگیرم 

جمع کردن و بعد ش چیدن وسایلم خودم یواش یواش به سلیقه خودم میکنم 

من کارتن وسایل شکستنی نگه داشتم 

جونت سلامت عزیزم‌ منم خانواده ها شهرستان هستن  اما دوس ندارم بیان  برای جابجایی که &nbs ...

من خیلی از کارتن ها رو انداختم دور اخه بدم میومد ی عالمه کارتن جمع شده بود

ب شوهرم گفتم روزنامه بگیره رفته از این کاغذ کاهی ساندوبچ خریده میگه فقط بذلر بین شکستنیا..اخه من چی بگم بهش  

من خیلی از کارتن ها رو انداختم دور اخه بدم میومد ی عالمه کارتن جمع شده بود ب شوهرم گفتم روزنامه بگی ...

خوب بپیچون که شکسته نداشته باشی 

واقعا سخته جمع کردن