2777
2789
عنوان

ازمامانم دلخورم

186 بازدید | 8 پست

من یه خواهرکوچیک تر از خودم دارم ۲۴سالشه..از من به لحتظ جسمی بزرگ تره...چاق تره..هرچیم میگیم کم کن نمیکنه..پارسال بابام برای همه مون لباس خرید.برای من یه نیشرت شلوار برا وان دودست بلوز شلوار .چون جاق بود تنش نشد..

یک سال گذشت چاق تر شد شد الان ۹۰ کیلوعه.چند روز پیش به مامانم گفتم اگر ابجی نمیپوشه خب حیفه خاک ب بخوره بده به من.حداقل به درد من که میخوره.خیلیم خوب برخوزد کرد گفت باشه.الان یدم..گفتم ن حالا سر فرصت.

امروز بهش گفتم مامان اگر میشه بده ببرم.بدونی چیکار کردن جفتشوناولم مامانم گقت یکی فقط میدم.ابجیم زورکی یکی شو تنش کرد تنگم بود براش..مامانم گفت عه تنش میشه تمش میشه.گقتم

خب این که تنگه...برگشت کف بابات پارسال برات خریده دیگه.

گفتم خب اینکه تنکه تنش نمیشه.کف ن لاغرمیکنه.

یه جوری برخوزد کرد ک یعنی تو پارسال برلت خریده دیگه اینو چراا میخای...منت بزاره سرم...منم گفتم نمیخاد برامن خریده بالا پارسال دیگه..بده خودش بپوشه.پاشدم برم..مامانم اومد همونکه ابجیم تنش بودو تو پلاستیک داد ک ببر ...گفتم نمیخام حالا ک اندتزه هست بده بپوشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولش پاشد ک بده خودم کار عجله ای داشتم گفتم سر فرست میام..امروز اسنجوری کردن

حالا یه بلوز شلوار ارزش نداره خودتون و مادرتون رو ناراحت کنید

اصلا مطرح کردنش کار درستی نبود

اگر میخواستن خودشون همون موقع میدادن به شما

حالا یه بلوز شلوار ارزش نداره خودتون و مادرتون رو ناراحت کنیداصلا مطرح کردنش کار درستی نبوداگر میخوا ...

خب اخه طبعیه این چیزا..بعدم نو و خوشگل بود.تنشم نمیشه.نمیدونم چرا سختش بود بده به من.اکر نمیخاست بده همون اول خب مامانم میگفت بهم.چرا اول گفت باشه حتی بلند شد بده..من کار داشتم نمیتونستم بمونم.