2777
2789
عنوان

اونایی که سنتی ازدواج کردین بیاین بگین علاقه بینتون چجوری ایجاد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 43 پست

والا شوهر من سنتی اومد خواستگاری همون اول تو خواستگاری ازش حس ارامش گرفتم بعد اون دو ماهی هی میومد صحبت میکردیم تو اون زمان حس کردم مهرش افتاده به دلم بعد که نامزد کردیم نمیدونم کجا بود عاشق شدم البته شوهرم که تو همون خواستگاری عاشق شد چون رفتیم تو اتاق اسم بچه هاشم انتخاب کرد و اومد بیرون بلند به همه گفت مارو برای هم ساختن و فلان😂

الانم 8سالهعاشقانه داریم زندگی میکنیم و تحمل یه روز دوری همو نداریم حاصل عشقمونم یه پسر 5 ساله است

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مگه ازدواج غیر سنتی چطوریه؟

در هر حال با یه غریبه یهو اشنا میشی

خوشت میاد ادامه می دی و علاقه پیدا می کنی

خوشت نمیاد ادامه نمی دی

مگه پای عشق وسط باشه 

حالا چه طرفو فلان دوستت معرفی کرده باشه چه همسایه ی خانم فلانی!

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین فکرو می کردم اما خدا نشونم داد هیچم اینجوری نیست ثانیه ای که همسرم وارد خونه شدم من داشتم ا ...

خب شما عاشقش شدی همون لحظه من منظورم ازدواجایی هست که مثلا دختره چون پسر خانوادش خوبه پولدار قبولش میکنه یا پسره چون خانم شاغله میره خواستگاریش این مدلارو میگم

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

مگه ازدواج غیر سنتی چطوریه؟در هر حال با یه غریبه یهو اشنا میشیخوشت میاد ادامه می دی و علاقه پیدا می ...

تو ازدواج غیرسنتی معیارات اولویت نیستن اولویتت علاقته 

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

من سنتی ازدواج کردم ببین اصلا همون روز که دیدمش انقدررررر خوشم ازش اومد دعا میکردم اونم منو پسند کنه 15 ساله ازدواج کردیم خداروشکر بخاطر اینکه شریک زندگیم همسرم شد🥰

تو ازدواج غیرسنتی معیارات اولویت نیستن اولویتت علاقته

واقعا؟

فکر می کنی طرف دیت میره چون عاشق شده؟

نه رفیقش گفته دوست پسرم یه رفیق داره فلان و بهمانه

بخاطر فلان بهمان قرار می ذارن 

دکترا داره

استاد دانشگاس

پزشکه

باشگاه داره 

تالار داره

کارمند فلانه

ماشین فروشه

....

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

من با عشق عقد کردم ولی بشدت پشیمون چون طرف مقابلم رو خوب نشناختم و چند سال بعد عقد جدا شدم خداروشکر البته خدا نجاتمو داد

بخاطر همین ترجیح دادم که این دفه اگر قسمت باشه ازدواج سنتی رو میپسندم چون عشق بعد از ازدواج خیلی قشنگ از عشق قبلشه

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا✨💕🦋