2777
2789

لطفا اگه میدونید بگید ممنون

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘
سلام عزیزم پیامتون رو تو یک تاپیک دیدمپسر منم اسم دارهشما دارو چی استفاده میکنید؟

سلام عزیزم

پسر من پارسال با شروع فصل پاییز سرفه ش شروع شد بردمش متخصص آلرژی تست ریه گرفت گفت آسم متوسط

برای ۲ماه دارو داد گفت بعد ۲ماه دوباره بیارش بعد ۲ماه ک بردم دوباره تست گرفت گفت رفع شده دیگه نیاز نیست دارو استفاده کنه

دیگه هم اینجوری نشد تا باز با فصل پاییز امسال دوباره سرفه شروع شد بردمش پیش همون دکتر گفت ایندفعه خفیف هست و برای ۱ماه دارو داد

داروهاش اسپری سیمبیکورت. قرص مونته لوکاست .قرص هیدین.قرص پردنیزلون برای ۵روز فقط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر شما چه دارویی استفاده میکنه ؟علائمش چیه ،دائم دارو میخوره ؟

سلام گلم

ممنون از اینکه جواب دادید. انشالله که پسر گلت همیشه سالم و تندرست باشه

پسر من از بهار سرفه هاش شروع شد بعد از سرما خوردگی . دارو خورد یک ماه خوب شد . باز دوباره مرداد ماه  سرما خورد و سرفه هاش شروع شد. بردمش دکتر آسم گفت اسم داره و اسپره داد. سرفه هاش خوب شد و من داروهاشو ادامه دادم. الان دوباره سرما خورده و وحشتناک سرفه میکنه و داروها هم فعلا خوبش نکرده

نمیدونم چیکار کنم. از شدت ناراحتی و غصه خودم چند کیلو وزن کم کردم. هر سرفه ای که میکنه قلبم درد میگیره

پسرم، معجزه زندگی من🤩
سلام گلمممنون از اینکه جواب دادید. انشالله که پسر گلت همیشه سالم و تندرست باشهپسر من از بهار سرفه ها ...

ممنون عزیزم

میدونم چی میگی خودمم پارسال که فهمیدم همینطوری شدم افسردگی گرفتم

شما پیش دکتر آلرژی بردینش؟

الان که میگین دوباره سرماخورده پیش همون دکتر بردینش؟

دکتر پسر من دارو که داد واسه ۱ماه گفت حتی اگه سرفه ش زودتر هم قطع شد ولی داروهاشو باید حتما تا یک ماه ادامه بده

پارسال هم که دارو  و اسپری داد با اینکه بعد یک هفته سرفه ش قطع شد ولی دارو هاشو تا ۲ ماهی که دکتر گفته بود ادامه دادم

بجز مصرف دارو باید پرهیز هم داشته باشن:

مثلا مرکبات اصلا نخورن مثل پرتقال.نارنگی. لیمو

کاکائو 

فست فود

سس

غذای سرخ کرده

نوشابه

چیپس و پفک

ادویه فقط نمک و زردچوبه باید تو غذا باشه

البته من بجز داروهاش چیزای دیگه هم بهش میدم

مثلا آب هویج زیاد میدم چون برای تقویت ریه خیلی خوبه

سیب هر روز بهش بدین

شربت تقویتی آسماویت هم حتما براش بگیر اونم برای تقویت ریه ها خیلی خوبه

بازم چیزی به ذهنم رسید بهت میگم

البته من بجز داروهاش چیزای دیگه هم بهش میدممثلا آب هویج زیاد میدم چون برای تقویت ریه خیلی خوبهسیب هر ...

ممنون ار لطفت

داروهاشو بهش کامل دادم. حتما موادی که گفتین رعایت میکنم

پسرم، معجزه زندگی من🤩
البته من بجز داروهاش چیزای دیگه هم بهش میدممثلا آب هویج زیاد میدم چون برای تقویت ریه خیلی خوبهسیب هر ...

دکتر قبلی و دو تا دکتر جدید بردمش. ولی داروی جدیدی به ندادن

شب تا صبح اصلا سرفه نمیکنه خدا رو شکر. روزه ها ولی سرفه داره کمتر شده ولی خوب نشده. 

پسرم، معجزه زندگی من🤩

متوجه این دستور نشدم یعنی آب نخود پخته یا فقط نخود خیس خورده؟

خدا خیرتون بده خیلی تو نت نگاه نمی‌کنم چون اعصابم بهم میریزه 

خدا خودش بهمون کمک کنه . خیلی ناراحت هستم و از نظر روحی داغون هستم

پسرم، معجزه زندگی من🤩
اگر متوجه دستور نخود آب شدین بهم بگید .چون تو نت هم گشتم متوجه نشدم. اگر پرهیز دیگه ای هم داره بهم ...

نخود رو چند ساعتی خیس میکنین ،آب رو تو قابلمه بزارین جوش بیاد وقتی جوش آمد نخود هارو بریزین داخل قابلمه کمی نمک و زردچوبه هم بریزید ،یک پیاز هم خورد کنید بریزید اگه دوست داره گوشت گوسفندی هم میتونین اضافه کنید 

زیر قابلمه رو کم کنید تا پخته بشه و جا بیفته.