2777
2789

تاپیک قبلی هم گفتم

از شماره و گوشیم سو استفاده شده 

این اکانت جعلیه و بدون اجازه بنده در این سایت با شماره و اطلاعات بنده ساخته شده 

اگر راهکاری بلدین برای حذفش بگید لطفا

امضات پَ چی چی میگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات پَ چی چی میگه

من اصلا در جریان هیچی نیستم دوست عزیز

همین الان وارد شدم اونم رمز رو از همون شخص دریافت کردم 

فقط دارم کمک میگیرم از بقیه شاید بتونم پاک کنم اکانت رو

من اصلا در جریان هیچی نیستم دوست عزیزهمین الان وارد شدم اونم رمز رو از همون شخص دریافت کردم فقط دارم ...

باید تعلیق شی به نی نی یار بگو ولی خیلی سخت نگیر شمارت ک اینجا معلوم نیست کی میدونه می پشت اکانتاست 

به اون آدمی که این اکانت رو ساخته بگو 

یک شماره تلفن که روش نینی سایت نصب نکرده 

یا یک سیم کارت جدید بخره 

از تو قسمت تنظیمات شماره تلفن رو که تغییر بدی 

شماره شما پاک میشه 

شرمنده امدنت با خودته رفتنت ولی نه...کلی اکانت هم با داستان هایی مثل من اکانت نخواستم خواهرکوچیکم سا ...

من میخوام اگر جعل یا سو استفاده ای بدون خبر از طرف اون شخص انجام شده و با شماره من بوده پیگیری بشه عزیز 

اگر هم نمیدونین چجوری باید به پشتیبانی وصل بشم به دست های محترمتون زحمت تایپ کردن ندید

من میخوام اگر جعل یا سو استفاده ای بدون خبر از طرف اون شخص انجام شده و با شماره من بوده پیگیری بشه ع ...

عزیزم پیگیری نمیکنن 

اکانت رو اصلا حذف نمیکنن تو نینی سایت 

تنها راهش اینه اون آدم اگر از اطرافیان شماست یک سیم کارت بیاره 

که باهاش عضو نینی سایت نشده باشه تاحالا 

شماره این کاربری رو عوض کن و کاربری رو بده بهش 

عزیزم پیگیری نمیکنن اکانت رو اصلا حذف نمیکنن تو نینی سایت تنها راهش اینه اون آدم اگر از اطرافیان شما ...

اره اتفاقا کنارمه همین کارو کرد

واقعا ممنونم ❤️ خیلی احساس بدی داشتم که بدون اجازم همچین کاری صورت گرفته بود