2777
2789
عنوان

كيا موقع عصبانيت يا ناراحتي سريع گريه ميكنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از کودکی اینجوری یودم و هستم یه مدته کنترلش میکنم....تمرین خیلی جواب میده..

سعی میکنم حرفمو بزنم...یا چند لحظه سکوت میکنم یه آب میخورم بعد...ولی لامصب یه جاهایی ک نباید گریه بیاد میاد...

مثلا خونه یکی از فامیل درجه یک بودیم یه حرف خیلی بدی زد دلم بد شکست...همونجا بغض کردم...سریع رفتم دستشویی که کسی نفهمه..اونجا گریه هامو کردم تمام...و هرگز پامو به خونشون نذاشتم..تو این حالت خیلی کم قرار میگیرم که گرفتم و بد بود خیلی...

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
من خیلی گریه میکنم شوهرم از گریه بدش میاد دیوونه میشه  میگه گریه نکن  ولی من بیشتر گریه ...

شوهر من اوايل التماس ميكرد گريه نكنم ناراحت ميشد ميگفت طاقت ندارم 

اما الان با يه حالت چندش و مسخره ميپرسه چرا گريه ميكني الان 

منم خجالت ميكشم و داد ميزنم فقط🤢

خوش ب حالت چطوري ميتوني ؟

کلا سیستمم اینطوریه.

خانوادمم زیاد اهل گریه نیستن.

مثلا بچه که بودیم یه سریال که میذاشت فرداش همه فامیل میگفتن وای ما گریه کردیم حالمون بد شد اب قند اوردن واسمون ما تعجب میکردیم میگفتیم از نظر ما اونقدرها هم احساسی نبود.

من اوایل گریه میکردم ولی الان نه حرفامومحکم میزنم یاموقع اعصبانیت هموبغل میکنیم اصلاحرف نمیزنیم تاار ...

آخه کی تو عصبانیت بغلش میااد.از تصورش خندم گرفتم دقیقا زمانی که میخوای کله طرف و بکنی.خخخ

من کلا دیدین مثل اونای که میخوان فحش بدن ،خداحافظی کنن،سلام کنن بوق میزن،من تو خوشحالی ،غم ،دعوا...ا ...

منم😂👍

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
خواهرشوهر منم مثل شماس شخصیت بسیار احساسی و رمانتیکی داره.شبیه بازیگرای بالیوود اشک میریزه من خوشم م ...

خاهر شوهر من یه جوری با دهن وا گریه میکنه که نمیتونم جلو خندمو بگیرم.

🙏میشه برای حل مشکلم یه صلوات بفرستین🙏
شوهر من اوايل التماس ميكرد گريه نكنم ناراحت ميشد ميگفت طاقت ندارم  اما الان با يه حالت چندش و ...

از بس گریه کردی براش عادی شده

واقعا خیلی بده 

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

آخه کی تو عصبانیت بغلش میااد.از تصورش خندم گرفتم دقیقا زمانی که میخوای کله طرف و بکنی.خخخ

من اصلا چزباشوهرم هنوزباکسی بحث نکردم شوهرم که اصلانمیتونم دوربشوتحمل کنم باهم شرط گذاشتیم که اینجوری همواروم کنیم

من اوایل گریه میکردم ولی الان نه حرفامومحکم میزنم یاموقع اعصبانیت هموبغل میکنیم اصلاحرف نمیزنیم تاار ...

يعني وقتي يه كاري ميكنه و ب شدت از دستش عصباني ميشي بغلش ميكني؟؟

يه جور ضعفه  دوس دارم اصلاحش كنم اما ظاهراً خيليا مثل منن و هيچ راهيم نداره

داه داری ...تمرین کن..بالاترم گفتم منم اینجور بودم تمرین کردم بهتر شدم...

مثلا با شوهرم اصلا اینجوری نیستم دیگه..به مدل حرف زدن هم عادت داریم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج