2777
2789
عنوان

کسی هست که با امپول پریود شه ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21734 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدی

منم باید16ام پریود میشدم.هیچ علایمی ندارم نه پری نه بارداری بز بی تا امروز که منفی بوده.ولی اصلا سابقه عقب انداختن نداشتم تا ابن حد و این ناه دوم بود لتروزول میخوردم.از ندادم

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.
منم باید16ام پریود میشدم.هیچ علایمی ندارم نه پری نه بارداری بز بی تا امروز که منفی بوده.ولی اصلا ساب ...

اصلا درد نداری ؟ منم لتروزول خوردم

اون خدایی که من میشناسم بندشو نا امید نمیکنه  
اصلا درد نداری ؟ منم لتروزول خوردم

درد و نفخ داشتم ولی جون نوروز بود و تو مسافرت بودین گفتم ممکن بخاطر تحرک و غذاو جابجایی باشه.البته من از 14ام ترشحات تخم مرغی داشتم که خیلز کیجم کرد مثل تخمکگذاری دقیقا.نمیدونم یعنی چی؟اخر ماه و اون ترشحات مشکوک بود

درد و نفخ داشتم ولی جون نوروز بود و تو مسافرت بودین گفتم ممکن بخاطر تحرک و غذاو جابجایی باشه.البته م ...

منم تخم مرغی داشتم ولی امروز بیشتر شده و بیرنگ ولی دردام زیاد شده پاهام انگار ۱۰۰۰۰۰ کیلومتر راه رفتم انقدر رونام درد میکنه

منم تخم مرغی داشتم ولی امروز بیشتر شده و بیرنگ ولی دردام زیاد شده پاهام انگار ۱۰۰۰۰۰ کیلومتر راه رفت ...

کی داشتین ترشح رو؟اخر سیکلتون؟اخه 28ام سیکل که وقت تخمکگذاری نبود که من ترشح بی رنگ و کشدار داشتن

کی داشتین ترشح رو؟اخر سیکلتون؟اخه 28ام سیکل که وقت تخمکگذاری نبود که من ترشح بی رنگ و کشدار داشتن

ببین من باید ۱۰ پریود میشدم درد نداشتم تا ۶ به بعد درد زیره دلو سر شدن زیره دلو درد تو کشاله رونم شروع شد رفتم از دادم از ۷ و ۸ ترشح تخم مرݝی داشتم که خیلی کم بود دردام الان تو پاهامه