2777
2789

من هفته ای سه روز گردگیری جاروبرقی میکشم بااینکه هرفصل خونه تکونی کامل میکنم ولی بازم نمی‌دونم چرا احساس می‌کنم تمیزنیست دوست دارم همه جابرق بزنه ولی ازیه طرفم وقت و حوصله ندارم هروزشما چند وقت یک باراینکاراروانجام میدید

هر روز جارو یکی روز در میون گردگیری 

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه ام بزرگه هر جاشو تمیز کنم باز یه جا دیگه کثیف میشه

الانم آماده باشِ کامل هستم چون همین روزا مادرشوهرم بعده ۵سال داره میاد خونه ام😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

به نام خدا هررر روز 

هر روز که بیدار میشم پتو هارو جمع میکنم آستر میکنم جاروبرقی بعد طی میکشم بعد حیاط رو مرتب میکنم. 

هربار هم که چیزی بخوریم نپتون میکشم و با جارو ساده سرامیک هارو جارو میکنم

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

هفته ای دو بار جارو و گردگیری 

شاغلم و دیگه بیشتر از این به خودم نمیتونم فشار بیارم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
من خونه ام بزرگه هر جاشو تمیز کنم باز یه جا دیگه کثیف میشهالانم آماده باشِ کامل هستم چون همین روزا م ...

اره به خدا خونه بزرگ دردسره فقط 

😁😁خدا به دادت برسه مخصوصا اگه مثل مادرشوهر من باشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹