2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم روز عروسیم میخواهد لباس رنگ نباتی بپوشه

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 35 پست
باید اتلیه بریم اصلا دل و دماغ ندارم نمیخواستم بدونههه و اینجا باشه اصلا باشه اخه نباتییی اخه پف دار ...

متلک بنداز عزیزم مثل اینکه برات عروسی نگرفتن که آرزو بدل موندی خواستی عروسی داداشت جبران شده باشه

جمعه نامزدی دخترداییم بودخواهرشوهر بیشعورش سفید پوشیده بود ، لنز زده بود و.. دخترداییم گریه کردشما خ ...

به همین حدم رسیدم الان کمر دردم سر پی ام اس فقط کافبه یکی بگه ت بعد شوهرم پیام داده معذرت میخواهم ناراحت شدی و...تهش یهعذرخواهی

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید اتلیه بریم اصلا دل و دماغ ندارم نمیخواستم بدونههه و اینجا باشه اصلا باشه اخه نباتییی اخه پف دار ...

بزار انجام بده ، باور کن اسم خودش رو خراب می‌کنه . عروسی تو هستش بعد اون داره تاج میزاره؟ ولش کن ، وقتی نمی‌فهمه تو چرا مهم ترین روزت رو خراب میکنی ؟ اصلا برات مهم نباشه 

متلک بنداز عزیزم مثل اینکه برات عروسی نگرفتن که آرزو بدل موندی خواستی عروسی داداشت جبران شده باشه

نامزدش اخه ت عروسی هست اه ولش سر صبح فاتحه شد بهداعصابم از قصدم امد بهم گفت

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

رک باش عزیرم خجالت می کشی پیام بده بهش بگو من دوست ندارم کسی تو عروسیم لبای روشن و پف دار بپوشی تو هم نپوش اگه بپوشی انگاری می خوای منو ناراحت کنی

اسی هیچ واکنشی هیییییچ واکنشی نشون نده 

چون معلوم نیست اون چیکار کنه 

یهو دیدی بهش گفتی لباس عروس پوشید اومد که تو رو بیشتر حرص بده یا پیش بقیه پشت سرت حرف زد یا شوهرت رو علیه تو پر کرد 

کاری نکن ، بزار هر کاری دوست داره انجام بده ولی اینو یادت نره که به وقتش جبران کنی 

از قدیم گفتن زدی ضربتی ، ضربتی نوش کن 

همه از مرگ میترسن، من از جمله‌ی «بسته ی شما رو به پایان است»🫤😐

الان کاریه که شده اونم نمیتونه دیگه بره لباس عوض کنه.بیخیال باش اینقدرم مهم نیست. عروسی تو هست.بیشتر بخاطر  پی ام اس حساس شدی.وقتی ناراحتی اومد سراغت بخودت بگو بخاطر پی ام اس هست وگرنه ناراحتیم منطقی نیست.بیخود برای خودت قضیه را بال و پر نده.به مواردی فکر کن که تو شرایط قبل از پریود برات فاجعه بوده یا اعصابتو خورد کرده بعدا دیدی اونقدرم قضیه مهمی نبوده و از ناراحتیت پشیمون شدی. با همسرت در مورد باغ و عکاسی بگو که نمیخوای کسی باشه و زیاد در جریان باشن.

رک باش عزیرم خجالت می کشی پیام بده بهش بگو من دوست ندارم کسی تو عروسیم لبای روشن و پف دار بپوشی تو ه ...

اه حس میکنم بحثمون شه چون تک دختره خیلی لوسه بعدش اصلا ما قراره فردا صبح بریم شهر همسرم و بعدش ماه عسل نمیخواهم خراب شه حسم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

الان کاریه که شده اونم نمیتونه دیگه بره لباس عوض کنه.بیخیال باش اینقدرم مهم نیست. عروسی تو هست.بیشتر ...

نه اونجا که تنهایی میرم یه حالت باغ و از این خونه بزرگ ها عین کاخه اونجا کسیو بیاره اتیشش میزنم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

ولش کن اتفاقا مسخره خاص و عام میشه با تاج خخخخ

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
رک باش عزیرم خجالت می کشی پیام بده بهش بگو من دوست ندارم کسی تو عروسیم لبای روشن و پف دار بپوشی تو ه ...

بابا ولش کن چرا جو میدی بهش اتفاقا اصلا نباید براش مهم باشه تا طرف بسوزه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اسی هیچ واکنشی هیییییچ واکنشی نشون نده چون معلوم نیست اون چیکار کنه یهو دیدی بهش گفتی لباس عروس پوشی ...

بعد هنوز مادرشوهرم یکم دلخوره چون ما یهویی گفتیم اینجا نمیمونیم و بلافاصله بعد عروسی میرم گفت شما رسومات مسخره کردی 

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

والا من تاج نمیذارم اون میذاره

اسی جان اول عروسیت مبارک باشه ، الهی که خوشبخت و سفید بخت بشی عزیزم .

دوم : خواهر شوهرت با هر آرایش و مدل لباسی که بیاد به هر حال امشب شما عروسی و گل مجلس شما و داماد هستین .همه چشم ها رو شما و رقص شما زوم هست. حالا اون واسه دل خودش دوست داشته تو عروسی داداشش بهترین باشه .چیکار به خواهر شوهرت داری عزیزم .گل مجلس شمایی .مجلس به اسم شما و شوهرت هست .سر اول و آخر مجلس خودتی و شوهرت .همه منتظر ورود تو و شوهرت تو تالار میشینن .همه دوست دارن تو و شوهرت و ببینن .پس حرص و جوش الکی نخور . نه قراره کسی تو و با خواهر شوهرت مقایسه کنه نه قراره خواهر شوهرت باعث بشه کسی شما رو نبینه .اصلا جایگاه شما تو تالار جداست .مطمعن باش تو عروسی ها همه بیشتر چشمشون به خود عروس و داماد هست گلم .😍😍😍😍😍

بیخودی برای هیچ و پوچ بهترین روز زندگیت رو خراب نکنی.