بچه ها من خبر نداشتم اونم اینجاست تا اینکه موقع ارایش مو امد سلام داد مغززم سوت کشید از خانواده شوهرم فقط شوهرم خبر داشت بهش گفتم شما هم اینجایی گفت ارره و خندید و رفت همون لحظه زنگ زدم به شوهرم گفتم از ت توقع نداشتم گفت خیلی اصرار کرد من خودم ناراحتم که قرارع برم شهر دور اینم رو مخمه تایم پریودیمم نزدیکه که کلافم ازش بدم امده دیگه با این اخلاقش دوست دارم بگم نه
بیخیالش روز عروسیت فقططط خوش باش هیچی برات مهم نباشه
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
واسه منکه مهم نیست، مهماینه من خوشحال اون خوشحال مهمونا خوشحال، عروسی جز خوشحالی نیست که، حالا تو با عروسیت خوشحالي اون مثلا با گرفتن حال تو خوشحال 😂 مهم نیست که، مهم این چشاتو فقط رو شوهرت و خودت زوم کنی تامام، اصن بزار لباس سفید و تاج بزاره ، عروسی تو که به عروسی اون تبدیل نمیشه
والا من اگه باشم و اگه ی روز از این مشکلات پیش بیاد برام مهم نیست کی رنگ چی بپوشه چون اون روز هویت من به عنوان عروس مشخصه و اشکاره هیچ چیز نمیتونه اینو تغییر بده اصلا نباتی کرم هرچی پوشیدن پوشیدن شاید طرف پول خریدن لباس نداشته یکی از لباسای قدیمی رنگ روشنش پوشیده
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱
همسایه بابام اینا کارت عروسی داده بودن بعد توی کارت نه شعری نه چیزی فقط درشت نوشته بود ۱۲ رنگ اصلی داریم لطفا از پوشیدن لباس سفید جدا خودداری کنین، مامانم میگه رفتم عروسی ۷۰ درصد مهمونا سفید پوشیده بودن مخصوصا طرف داماد