2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل تحمله

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

سخته ولی تلاشتو کن

اولین عملم سخت بلند شدم دومی چون بچه اولم تو خونه بود دلتنگش بودم زودی بلند شدم و تند تند راه میرفتم ن درد فهمیدم ن هیچی

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکم درد داره ک طبیعیهاصن چیز غیر قابل تحملی نیس الکی شلوغش میکنن والا

من از درد بیهوش شدم افتادم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بستگی ب پوستت داره من پوستم نازک بود خیلی درد و سوزش داشتم البته سر دومی اولین سزارینم قابل تحمل تر بود

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

بعد اینم میگین ک از اناق عمل میاین سرگیجه و حالت گیجی بیهوشی دارین یا ادم سر حاله؟

من بخاطر پنیک ک این حال میاد سراغم خیلی میترسم 

دو ماه مونده ب زایمانم هر شب خوابشو میبینم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

سخته خب قاعدتاً 

بالاخره چند لایه دوخته شده اندازه یک وجب نمیتونه سخت نباشه 

پمپ بی دردی تونستی بگو برات بزنن هزینش جدا هست کلا ولی چیز خوبیه 

تو اتاق عمل باید بگی که عمل تموم شد بذارن برات 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

من از درد بیهوش شدم افتادم

والا من دوتا سز داشتم

اصن دردش زیاد نبود

حتی پرستار اومد دستمو بگیره بلند کنه گفتم ول کن بابا خودم میرم این کارا چیه.والا با سرعت اسب هم راه میرفتم

حتی مرخص شدم از بیمارستان بعدش رفتم خریو پاساژ خدا شاهده

نمیدونم چرا من فوبیای سزارین دارم 

یکبار بیمارستان بودم پرستارا آمدن شکم یک خانم رو فشار میدادن و اون خانم هم داد میزد و خودشو جمع میکرد از همون موقع ترس افتاده توی وجودم و از سزارین ترس دارم 

خواهرم سزارین بود میگفت خیلی درد نداشته