2777
2789

علاوه بر تلاش برای تخریب همجنس وموفقیتاش و عقده ریزی ارزوهای ناکامشون .خودشونو کردن مزحکه دست مردا وعروسک اونا ی توجیه جالبی دارن ک میگ اتفاقا مردا دلشون میخواد زن خونه باشه شبا و مثلا شیفت نره اتفاقا مردا از زنای مثلا پزشک خوششون نمیا از زنی ک فلان شغل......

یکیم نیس بگ یخورده ب مغز معیوبتون فشار بیارین میفهمین مردا اگ خوششون نمیا چون نمیخوان زن از خودشون موفق تر باشه چون میخوان ولی نمیتونن بدست بیارن اون زنو چون زنه رو وابستهدمیخوان ک بازی ک خواستن سرش بیارن و کنترلش کنن چرا فک میکنین اون زن مث شما تمام امال وارزهاش در مردا خلاصه میشع

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببینید ی چیزی بگم من ی زنم که مستقلم  سرکار میرم حقوق دارم اما واقعااا دلم میخواد خونه باشم کاش میشد از همین امروز دیگه نرم 

سرکار رفتن برا یسریا خیلیییی سخته

انقد گریه کردم چشام داره درمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفقیت شما قابل تحسینه . هرکسی تو هرجایگاهی ارزشمنده عزیزم .همه رو باهم یکی نکن . بعضی چیزا واقعا جلوی پیشرفتو میگیره نه که مردا نخوان

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

باشه بابا 

شما خوب 

ما خونه دارا بد 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

ببینید ی چیزی بگم من ی زنم که مستقلم سرکار میرم حقوق دارم اما واقعااا دلم میخواد خونه باشم کاش میشد ...

بله همه چیز سخته .نشستن و دست درازی برا پول تا ببینی اونم صلاح میدونه بده یا نده هم سخته زندگی تو جامعه مرد سالارم سخته ک تو باکار میتونی بخشی از ازادی های محق ی زن رو بدست بیاری 

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

مسئله اینه ک شما خانم های خانه دار رو فاقد موفقیت و پیشرفت میدونین.

من خودم از اول زندگی شاغل بودم.همسرمم اصلا محدودم نکرده.ولی ته دلش دوس نداره برم سرکار. اونم فقط ب خاطر اینکه میگه خسته میشی،ب جاش بشین تو خونه استراحت کن..

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

موافقم

البته که معتقدم نه خانه‌دار بودن کم ارزشیه، نه خانمی که شاغله بهش ایرادی وارده...هرکسی بنابر شرایطش انتخاب میکنه چطور زندگی کنه

اما چیزی که مهمه اینه که زن اگر استقلال مالی داشته باشه تو سری خور نیست و خب بعضی از آقایون اینو نمیخوان، گرچه الان ۹۰درصد پسرا دختر شاغل میخوان اونم جای بحث داره

باشه بابا شما خوب ما خونه دارا بد

بحث خانه داری نیس بحث تخریب شاغل ها بااین ادبیاته چرا متوجه نیسی

ببینید ی چیزی بگم من ی زنم که مستقلم سرکار میرم حقوق دارم اما واقعااا دلم میخواد خونه باشم کاش میشد ...

منم سرکار میرفتم ارشدم را از دانشگاه دولتی گرفتم و کارمم دوست داشتم ولی یه روز گزاشتم کنار و واقعا راضیم.. من نمیتونستم یه همسر خوب، یه مادر خوب برای بچه هام و به زن خونه دار عالی و تمیز و همزمان یه خانم کارمند وظیفه شناس باشم.. در توانم نبود

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔