الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پول داریم ولی ماشینی مورد پسند پیدا نمیشه و پوله هم حسمیکنم قراره خرج بشه
خونه تکونی کردم نصفش مونده از یه طرفم پاشنه پام درد میکنه
و....
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
دخترم نهمه و درسخونه،امسال فقط دغدغم قبولی اون تو ازمون تیزهوشان یا نمونه س،اگه دوست داشتین واسش دعا کنین.ارتودنسی دندوناش که امروز میخام عکسشو بگیرم و ببرم دکتر ببینه خدا کنه زودتر انجام بده خیالم راحت بهش.یه فروشنده داریم تو مغازه که احساس میکنیم داره سرمون گلاه میزاره و موندیم چکار کنیم
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
بیماری خودم، پدرم، شوهرم که دائم درحال داد و بیداده، بچه ای ک تمیدونم چرا تو سرنوشتم هیچوقت نبوده ، دلم گرفته سفرم میخوام نمیشه برم، چندتا کار اداری دارم حسش نیست، نوبت ترمیم ناخن دارم بازم حسش نیس🥲
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....