2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرفتن طلبم

پول داریم ولی ماشینی مورد پسند پیدا نمیشه و پوله هم حسمیکنم قراره خرج بشه

خونه تکونی کردم نصفش مونده از یه طرفم پاشنه پام درد میکنه

و....

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

دخترم نهمه و درسخونه،امسال فقط دغدغم قبولی اون تو ازمون تیزهوشان یا نمونه س،اگه دوست داشتین واسش دعا کنین.ارتودنسی دندوناش که امروز میخام عکسشو بگیرم و ببرم دکتر ببینه خدا کنه زودتر انجام بده خیالم راحت بهش.یه فروشنده داریم تو مغازه که احساس میکنیم داره سرمون گلاه میزاره و موندیم چکار کنیم

اینکه همسرم گیر داده به فکر کردن درمورد بچه سوم 🙄دوتا دارم 8و9 ساله شرایط مون در کللل خوبه نمیدونم ...

منم تو فکر بچه دومم.ولی شوهرم عین خیالش نیست..شرایط منم یکم ناجوره..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بیماری خودم، پدرم، شوهرم که دائم درحال داد و بیداده، بچه ای ک تمیدونم چرا تو سرنوشتم هیچوقت نبوده ، دلم گرفته سفرم میخوام نمیشه برم، چندتا کار اداری دارم حسش نیست، نوبت ترمیم ناخن دارم بازم حسش نیس🥲

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منم تو فکر بچه دومم.ولی شوهرم عین خیالش نیست..شرایط منم یکم ناجوره..

من درکل شرایطمون خوبه سختی خاصی نداریم.. خودم احساس میکنم بچه بیاد شرایط سختی دارم بعدش چون خونه ام الان نظم و روال راحتی داره چون بچه ها بزرگن و 8 ساااله بچه کوچیک نداشتیم الان یهو بیاد نصف شب گریه و.... نظم مون خراب میشه

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮