2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 25 پست

ازدواجم مانع موفقیتت نیست

دخترعموی من تیزهوشان بود شش سال،کاملاهم انگلیسی مسلط بود از دبستان میرفت کلاس زبان  سوم دبیرستان عاشق شد رفت هرچی هم خانواده ش گفتن نکن این پسر بیکاره بی سواده حیفه تو این مدرسه و این زرنگی 

رفت و پزشکی هم آورد

ب همیت سادگی ب همین خوشمزگی😆

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم وقتی مجرد بودم همش پیش خودم میگفتم خانوما چطوری روشون میشه از شوهرشون پول بگیرن همش فک میکردم منم بعد ازدواج روم نمیشه بگم پول بده ولی الان بیا ببین انگار ک ازش طلبکارم کارتش ک بیشتر اوقات دست منه. بعد الان خوبه ک کارت دارن همه ب شوهرت میگی کارتتو بده پول لازم دارم

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
ولی من برمیگشتم عقب اول درس میخوندم بعد ازدواج میکردم با خیال راحت ولی الان ازدواج کردم و با بچه در ...

ول کن بابا غصه نخور

ما ک خوندیم وبعد ازدواج کردیم چی کردیم؟😞

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

ازدواج کن و بعد درست رو ادامه بده اما عاقلانه و بدون احساس تصمیم بگیر .من پانزده ازدواج کردم الان دارم دومین ارشدم رو میگریم سر کارم میرم .ازدواج مانع درس خوندن نیست

الا بذکرلله تطمئن القلوب
عزیزم منم وقتی مجرد بودم همش پیش خودم میگفتم خانوما چطوری روشون میشه از شوهرشون پول بگیرن همش فک میک ...

اصلا ما پول این و پول تو و پول من نداریم..زندگی شریکیه ...بی پول شیم میگم بی مولیم، پولدارشیم میگیم پولداریم، ماشینمون مال هردوئه خونه مال هردوئه

اصلا اینکه آدم فکرکنه این پول مال شوهرشه رو درک نمیکنم😐

این پول و امکانات مال زندگیمونه فقط و فقط

اگر واقعا میتونی ازدواج کن ببین ازدواج خیلی مهمه 

فک کن که بقیه عمرتو باید در کنار ی نفر دیگه باشی ک همه ی وقتت واسه خودت نیست از مجردیت لذت ببر ک دوران متاهلی ب مشکل برخوردی نگی کاش ازدواج نمیکردم و....

خیلی خوب به همه جوامعش فک کن اگرم سرکار بری اول و اخرشم از همسرت پول میگیری واسه چیزای دیگه

چهارمم

خب عیبی نداره عزیزم 

عموی من وقتی رفت خاستگاری، زن عموم ۱۸ سالش بود 

سال بعدش کنکور داد 

درسشو قشنگ خوند 

الانم معلمه دستشم تو جیب خودشه 

عمومم دیپلم بود الان داره لیسانسشو میگیره و معلمه 

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم