2777
2789
عنوان

چرا تا اسم صاحب خونه میاد همه حمله میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 33 پست
اینطور ک من متوجه شدم مادرت جای بهتر خونه گرفته موقعیت بهتر کرایه بالاتر موقعيت ضعیفتر باید کرایه اش ...

نه عزیزم اتفاقا جای خونش بهتره خونه ای که اجاره کرده به خاطر اینکه نزدیک محل کار بابام باشه 

والا من هم یه زمانی هم مستاجر بودم الانم صاحبخونم واقعا چیزایی که از مستاجر های قبل خودم بودن تو خونه و مستاجری که الان دارم میبینم واقعا تاسف میخورم 

اون زمانی که مستاجر بودم خونه ترکیده شده تحویلم دادن جوری که بعد اینکه اومدم تو خونه خودم تمیز کردم طرف گوجه بادمجون درست کرده بود رو سقف بود دری که با چکش افتاده بودن به جونش ،دیگه ما اومدیم خود زن صاحبخانه اومد نگاه کرد کیف کرد حتی یکیشون کفش از پا دراورد

از مستاجر الان هم که نگم اون از قرارداد نوشتن که هم از قیمت انداخت هم بچه اش رو مخفی کرد،تو قسمت رخت کن حموم غذا درست میکنه،به باغچه رحم نمیکنه یه خورده اب بده هرسری ما از بالاباید اب بدیم اخرم خودش صاحب سبزی های باغچه میشه،هرروز که ما از حیاط و راهرو  رد میشیم باید ماسک و روسری در دهنمون باشه چون اب نمیریزن یا تهویه رو نمیزارن زیاد روشن بمونه ،مستاجر قبلی هم درچوبی با شلنگ آب شست در ورم کرده بود پله و لوله گاز ها با کاردک تمیز کردیم از بس چربی بود و...

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من هم یه زمانی هم مستاجر بودم الانم صاحبخونم واقعا چیزایی که از مستاجر های قبل خودم بودن تو خون ...

ما یک بار رفتیم یک خونه مستاجر لباس های که کهنه بود لازم نداشته ریخته بود وسط خونه لوازم کهنه و شکسته اشو نبرده بود روی کابینت پر از غذای خشک شده بود حداقل پنج سانت جرم روی کابینت مونده بود جالبه طرف دوتا بچه داشت نمی دونم چطوری با اون حجم از کثیفی سالم بودن

موافقم.

انگار صاحب خونه موسس خیریه ست.

حالا درسته که صاحب خونه هم می تونه یه کمک انسانی بکنه و زیاد اجاره رو نبره بالا ولی وظیفه اش نیست ملاحظه کنه.

نداری برو یه جای ارزون تر.

بدی ملت ما اینه که از هم طلبكاریم و همه رو موظف میدونیم که مشکلات مارو در نظر بگیرن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

والا من هم یه زمانی هم مستاجر بودم الانم صاحبخونم واقعا چیزایی که از مستاجر های قبل خودم بودن تو خون ...

واقعا بعضی مستاجرا انگار زندگی نمیکنند تو اون خونه. چون خونه خودشون نیست انگار باید بترکونن

اینطور ک من متوجه شدم مادرت جای بهتر خونه گرفته موقعیت بهتر کرایه بالاتر موقعيت ضعیفتر باید کرایه اش ...

بحث کم و کسری نیست😐

هر سال به اجاره یه مبلغی اضافه میشه

قانونش همینه 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

همه مستاجر ها هم بی فرهنگ نیستن وقتی خونه رو تخلیه کردم خونه رو رنگ زدیم هشت تا در رو رنگ زدیم کل ل ...

نه عزیزم معلومه که نیستند ولی بعضیاشون خیلی بدن مثل صاحب خونه ها اونا هم بعضیاشون بدن،ولی اینجا تا اسم صاحب خونه میاد حقا میدن مستاجر

اخه بعضی از مستاجرها هم شعور ندارن که من ی واحد ۱۰۰متری نوساز رو دادمش اجاره به یه بنده خدایی چهار نفر بودن از روزی ک اومدن همه رو عاسی کردن ۴نفر خودشونن ازروزی ک اومدن هرروز مهمون دارن طبقه ی اول هستند با آسانسور رفت آمد میکنن بالکن هرچی پتو و فرشی ک قابل شستن باشه میشورن داخل واحد ک وارد میشی احساس میکنی ۱۰سال ساخته زندان ابوغریب هسش وقتشم تموم میخوام ک جابجا بشن اومده التماس میکنه خانمم بارداره فلان لطفا بزارید بشینیم بنظرتون چیکار کنم ماهی هم ۱۰میلیون باس کرایه میداد رو هم کلا آورده ی چک برا برج ۸داده معلوم نیس پاس میشه یانه

ما برای کسی که بهمون دل بده دل نمیدیم خون میدیم

اخه بعضی از مستاجرها هم شعور ندارن که من ی واحد ۱۰۰متری نوساز رو دادمش اجاره به یه بنده خدایی چهار ن ...

متاسفانه وقتی اینا رو بگی میگن پولشو داده دوست داره بقیه رو ازار بده 🤭عزیزم واقعا فکر کن و احساسی تصمیم نگیر ،بعد هم بچه کوچیک داره و میگه نمیتونم جابه حا بشم