2777
2789

بابا همه صاحب خونه ها پولدار نیستن به خدا که توقع دارید اجاره اضافه نکنه ،مامان من یه صاحب خونست ولی مستاجر هم هست خونشو داده اجاره جای بزرگتر کرایه کرده وقتی اجاره اونجا میره بالا مجبوره اینم بالا ببره 

بدتر از اون بعضی مستاجرا گند میزنند به خونه 

چند وقت پیش تخلیه کرد خونرو با کاردک چربی رو از روی کاشی برمیداشتیم ،گازرو باز کردیم بردیم تو حیاط چند بار شستیم تا چربیش رفت ،خونه با سوسک یکی بود ،دیوار کثیففف ،حموو دستشویی نگم براتون انگار دستشویی بین راهی بود.

یکی از دوستان تاپیک زده صاحب خونم اجاره رو زیاد کرده همه هم نفرین میکنند ،عزیزم مستاجر موظفه قبل از اتمام قرارداد با صاحب خونه حرف بزنه نه اینکه بشینه قراردادش تموم بشه بعد تازه یادش بیفته عه باید برم دنبال خونه

خب حالا

تو چرا نگاه از بالا به پایین داری؟تو که از بقیه ی کامنتا اومدی گله میکنی مثلا،خودتم همون رفتارو داری که.

دیگه توافقه بین دو طرفه،

منم مستاجرم الان،یه خونه نقلی هم دارم دادم اجاره،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا منم مستاجرم هیچوقت بدگویی صاحب خونه رو نکردم

به هرحال هر چیزی یه عرفی داره دیگه، هر سال اجاره میره بالا حالا یا باهم به توافق میرسن یا نمیرسن

مثلا ما امسال برای تمدید میخوایم بگیم نمیتونیم اجاره بدیم رهن کامل بشه، اگه قبول کرد میشینیم اگه نه بلند میشیم

خب شاید صاحبخونه به همون دوسه تومن اجاره در ماه نیاز داشته باشه باید فحش بدم؟

این بحث بی نتیجه رو شروع نکن

هردو طرف اگر پایبند به اخلاقیات و قانون باشن اندازه خپدشون حق دارن وگرنه نه 

به همین سادگی...

صاحبخونه هایی هستن که خونه رو داغون و ناقص و نیازمند تعمیرات تحویل میدن سرو صدا میکنن با خیال راحت چون صاحبخونه آن و حس میکنن مستاجر برده شون هست

مستاجر هایی هم هستن که بیشعور و بدحساب و ویرانگر هستن 

اندازه اضافه کردن کرایه هم نباید با نامردی باشه 

هرسال با اون پول طلا میخرن.  و ماشین عوض میکنن میگن به ما چه که مستاجر از کجا میاره 

در صورتی ک حقوق مستاجر زیاد نشده از محل کارش 

جی کار کنه؟ بره دزدی؟

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

این بحث بی نتیجه رو شروع نکنهردو طرف اگر پایبند به اخلاقیات و قانون باشن اندازه خپدشون حق دارن وگرنه ...

عشقم همه چیز گرون شده نمیشه فقط رو یه مساله زوم کرد ،به هر حال اون صاحب خونه هم رو عرف و خونه های اطرافش خونشو اجاره میده اگه بیشتر میده که بله حق نداره

دقیقااااا آفرین فکر میکنن چون مستأجرن باید هر بلایی سر خونه بیارن چون کرایهههع میدت چون رهن میدن و صابخونه نباید از هیچی گلگی کنه .انگار صابخونه کلا آدم نیست و خرج زندگی نداره

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

فرهنگ ماست دیگه . وگرنه الان صابخونه مارو گفته بلند شیم یا زیاد کنیم خب  بقیه اومدن ناراحتی کنن من گفتم خونشه  میخواد به ما چه داریم میگردیم . البته پیدا نکردیم نظر من اینه همون زیاده رو بدیم درسته قیمت بالا برده ولی کلا ادم خوبیه تو بقیه زمینه ها

اینطور ک من متوجه شدم مادرت جای بهتر خونه گرفته موقعیت بهتر کرایه بالاتر موقعيت ضعیفتر باید کرایه اش کمتر باشه ناگفته نمون خودمم صاحب خونه ام ولی نمیام کم و کسری ام از مستاجر در بیارم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند