2777
2789

واقعا عالیه خیلی گشتم دنبال یه چیزی که لک هامو از بین ببره هیچ کدوم مثل این کرم نبودن واقعا نمیدونم چطوری بگم انقد تغییر کردم که باورم نمیشه منیکه تا دم در میخواستم برم ارایش میکردم الان دیگه واسه جاهای خاص هم ارایش نمیکنم به نظرخودم که این جذب من بود این کرمو پیدا کردم بی نظیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من و کل اعضای خانوادم از این کرم استفاده کردیم عالیه بهترین کرمی ک میتونه تمام مشکلات پوستی رو تضمینی برطرف کنه همین کرمه

برای خریدش هم اگه بخواین میتونم کمکتون کنم

سلام من و کل اعضای خانوادم از این کرم استفاده کردیم عالیه بهترین کرمی ک میتونه تمام مشکلات پوستی رو ...

من ۵سال قبل استفاده کردم عزیزم ،ولی قیمتای الان بالاس مشکلم تو قیمتش،اون موقع تو چند تا شهر فقط فروش داشتن و لی الان خیلی ویزیتورش زیاد شده

من ۵سال قبل استفاده کردم عزیزم ،ولی قیمتای الان بالاس مشکلم تو قیمتش،اون موقع تو چند تا شهر فقط فروش ...

درسته و آدم از هرکسی نمیتونه بخره من چون خودم هنوز هم استفاده میکنم و خداروشکر تونستم ویزیتوریشو بگیرم ک با خیالت راحت هم به خانوده خودم کمک کنم هم دوستان

الان همه جور قیمتی داره و واقعا جای تاسف داره بعضیا برای سود خودشون کرم های مونده شده یا قاطی شده با کرم زینک اکساید رو به دست مشتری میدن

قیمت اصلی کرم در حال حاضر 740 تومن هستش

درسته و آدم از هرکسی نمیتونه بخره من چون خودم هنوز هم استفاده میکنم و خداروشکر تونستم ویزیتوریشو بگی ...

سلام . میشه معرفی کنید که از کجا بخریم ؟

راه در جهان یکی است و آن راستی است ✔
از کجا گرفتی ادرس پیج یا شماره میدی؟

عزیزم ما نمایندگی شرکت کرمهای گیاهی برنز هستیم سوالی باشه در خدمتیم.سفارش تک و تعداد داریم

Cream_organic_bronze@

این آدرس اینستای ما است 

شماره موبایل:

۰۹۱۷۳۶۸۸۲۹۲

۰۹۳۹۳۶۸۸۲۹۲

عزيزم شما كدوم شهري؟قيمت كرم ميدوني؟

عزیزم ما نمایندگی شرکت کرمهای گیاهی برنز هستیم سوالی باشه در خدمتیم.سفارش تک و تعداد داریم

Cream_organic_bronze@

این آدرس اینستای ما است 

شماره موبایل:

۰۹۱۷۳۶۸۸۲۹۲

۰۹۳۹۳۶۸۸۲۹۲

من ۵سال قبل استفاده کردم عزیزم ،ولی قیمتای الان بالاس مشکلم تو قیمتش،اون موقع تو چند تا شهر فقط فروش ...

عزیزم در مقایسه با قیمتهای کرمهای بازار اصلا مبلفش زیاد نیست ما الان توی اف هستبم میتونین خرید کنین

Cream_organic_bronze@

این آدرس اینستای ما است 

شماره موبایل:

۰۹۱۷۳۶۸۸۲۹۲

۰۹۳۹۳۶۸۸۲۹۲

واقعا عالیه خیلی گشتم دنبال یه چیزی که لک هامو از بین ببره هیچ کدوم مثل این کرم نبودن واقعا نمیدونم ...

با کرم گیاهی برنز زیبایی را به پوستتان برگردانید.  از نتایج کرمهای  ما در پیج اینستاگراممون دیدن فرمایید.
@cream_organic_bronze

کرمهای ارگانیک برنز  کاملا گیاهی و خالص هستند بدون کورتن و مواد شیمیایی و مواد نگهدارنده

با این کرمها  از  چین و چروک پوست صورت ،افتادگی عضلات صورت، منافذ باز ،جوش،جای جوش،لکه های بارداری،لکه های پیری، لکه افتاب سوختگی و اگزما خلاص شوید
جهت مشاوره و خرید با شماره تلفن و واتس اپ 09393688292 تماس حاصل فرمایید

دوست عزیز مدتی که کرم برنز استفاده میکردید براتون عوارض نداشت؟ مشکلات پوستیتون بر نگشت؟