2777
2789
عنوان

این بود جوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا رو تو عالم ذر بهت گفتن . ولی ادعا کردی پرتت کردن تو آخر الزمان گفتن حالا ثابت کن . همه ما تو عالم ذر مدعی بودیم . تو قرآن‌ میگه به یاد بیارید که تو عالم ذر همه تون اعتراف کردبد من حدای شما هستم . خب شما یادته ؟ نه . منم یادم نیست . ولی قرآن میگه به یاد بیارید . در واقع معنی درستش اینه که شما یادتون نمیاد که این حرفا رد زدید ولی من میگم چی شد . راهکاری ندارم . 

به خدای ادیان باور ندارم

وقتی به خالق و اداره کنند کیهان باور نداری حل مشکلت رو از افراد ضعیفی که خودشون هیچی نیستن و محتاج نیروی والاتری هستن میطلبی؟ 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ای بابا واقعا به این چیزا باور داری؟

بهت پیشنهاد میدم سر بزن به سایت عباسمنش دات کام و ویسای توحیدی شونو گوش بده 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین الان شرایط کشور اینجوریه درست

ولی نباید جلوی پیشرفتت بگیره

سنتم هنوز بالا نرفته یکم تلاش کنی میتونی یه خونه با قیمت پایین اجاره کنی

مردها لایک نکنن✨حسبی الله خدایی که به شدت کافیست👑♥️🤍️اگه جرئت خداحافظی کردن با گذشته رو داشته باشی، زندگی با یه سلام جدید به استقبالت میاد!

چی؟ خب من درس خوندم کارم همینه دیگه

همون دیگه مردای امروزی درس خوندن روحرفه میدونن مردبایددرکناردرس خوندن شغل وحرفه دیگم بلدباشه اوکدیمواین شغل روخدایی نکرده ازدست دادی بعدش میخوای چی بدی زن وبچت بخورن؟حتمایه حرفه یادبگیرهم برابالابردن درآمدت هم براروزمبادا

درسته وضعیت خرابه ولی تلاشت کم بوده

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

ببین الان شرایط کشور اینجوریه درستولی نباید جلوی پیشرفتت بگیرهسنتم هنوز بالا نرفته یکم تلاش کنی میتو ...

تحمل این فشار برام سخته . شاید برم صیغه کنم یکیو ولی از این کارم بدم میاد تا من پول جمع کنم میشه 40 سالم