2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میسترسه یا خوشش نمیاد از وابستگی؟ اونی که میترسه ازت دوری میکنه از عمد با اینکه حتی مواقعی پیشته واضحه که دوست داره ولی اونی که کلا ادم وابسته ای نیس کلا واسش مهم نیس که تو چی فک میکنی بود و نبودت کلا واسش فرقی نداره

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

یعنی چی اونی ک میترسه دوستت داره؟؟؟

اره وگرنه واسه چی میترسه؟ اگه واسش مهم نبودی که اهمیت نمیداد...دوس داره ولی بلد نیس چجور ابراز کنه میشه ترس

اره وگرنه واسه چی میترسه؟ اگه واسش مهم نبودی که اهمیت نمیداد...دوس داره ولی بلد نیس چجور ابراز کنه م ...

ببین پارتنر من هم اینجوری همش از وابستگی زیاد میترسه میگه اگ کلی تلاش کنیم و بابام رضایت نده جفتمون داغون میشیم باید حواسمون جمع کنیم  بیشتر از این وابسته نشیم ینی راس میگه؟

ببین پارتنر من هم اینجوری همش از وابستگی زیاد میترسه میگه اگ کلی تلاش کنیم و بابام رضایت نده جفتمون ...

حس میکنم راس بگه...اگه دنبال سو استفاده بود فقط اتفاقا همش دنبال وابسته کردن تو بود به هر قیمتی که شده...این که اینجور میگه یعنی اهمیت داره براش

حس میکنم راس بگه...اگه دنبال سو استفاده بود فقط اتفاقا همش دنبال وابسته کردن تو بود به هر قیمتی که ش ...

نه بابا اهل سو استفاده نیست مذهبی  حتی گفته حرف نزنیم باهم ب خاطر مسائل محرمیت و اینا فقط ی چیز مهمشو داده دستم باشه مثلا خیالش راحت باشه