2777
2789

من نماز خون باحجاب نبودم حتی ارتباط قوی هم با خدا و اهل بیت نداشتم فقط یه روز با  یه شهید اشنا شدم فقط تو زندگیم اون بود حرفام همه چیز با اون شهید میگفتم دعام کنه نماز خون بشم دیک ترک نکنم مهر نماز بیفته به دلم رفته رفته هم چادری شدم هم نماز خون جوری که الان دیوانه نماز خوندن شدم خیلی یهویی تصمیم گرفتم چادری بشم کلا مسیر زندگیم تغییر کرد

بنظر شما دوستی با شهید تاثیر داشته دعای اون شهید پشتم بوده یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا پیش خدا نزدیکترن من میگم بخاطر ایشون بوده 

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

خوشحال میشم شما هم تعریف کنی

منم چادری و نماز خون نبودم شهدا و امام حسین باعث شون چادری و نمازخونه بشم.قبلش تو ماشین شالم میفتاد از سرم زیاد برام مهم نبود که ماشین روبرویی داره میبینه.انا به لطف دعای شهدا و امام حسین چادری شدم

منم چادری و نماز خون نبودم شهدا و امام حسین باعث شون چادری و نمازخونه بشم.قبلش تو ماشین شالم میفتاد ...

الهی شکر میفهمم که چه حس دلنشینی دارید من خودمم اینجوری بودم الان که فکرشو میکنم میفهمم چقدر تباه بودم که این همه سال بدون نماز زندگی کردم 

الهی شکر میفهمم که چه حس دلنشینی دارید من خودمم اینجوری بودم الان که فکرشو میکنم میفهمم چقدر تباه بو ...

پیشنهاد هایی هم که بهت دادم طبق تجربه ی دوستام و خودم بود ان شاالله رفاقتت با شهدا همیشگی بشه