2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بهشون زنگ نمیزنم خیلی از من توقع زنگ و اینا دارن چند بار مستقیم تو روم گفتن ولی خوشی ندیدم که زنگ ...

منم حقیقتازنگ نمیزنم خوشم ازشون نمیادوهمیشه مادرشوهرم متلک میندازه منم میگم کاردارم وقت نمیکنم 

گاهی انسانم آرزوست
منم حقیقتازنگ نمیزنم خوشم ازشون نمیادوهمیشه مادرشوهرم متلک میندازه منم میگم کاردارم وقت نمیکنم

به من مطلب نمیندازه با طلبکاری میگه چرا زنگ نمیزنی

دخترشون هم خودش نزدیک منه، همیشه می‌ره شهر پدریشون یه هفته میمونه دوهفته میمونه من ولی نهایت ۲یا۳روز

خانواده شوهرم وقتی میان اینجا فقط خونه متن اصلا اونجا نمیرن

من میرم خونشون دو روز میمونم توقع دارن بیان یه هفته اینجا بمونن بعد تازه انتظار دارن دخترشون و شوهر ...

من یکدفعه عمه شوهرم پاگشام نکردبعدسه سال یه ساک بزرگ اوردباخودش گفت میخوام چندروز بمونم خونتون خداروشکراقوام شوهرش اومده بودن مجبورشدهمون روز وسایلشوجمع کنه بره انقدرپروتشریف دارن ملت

گاهی انسانم آرزوست
من یکدفعه عمه شوهرم پاگشام نکردبعدسه سال یه ساک بزرگ اوردباخودش گفت میخوام چندروز بمونم خونتون خدارو ...

چی بگم 

من دلم خونه

ولی باید بیخیال باشیم ولی نمیشه

هر سری به یه روشی اعصاب آدم رو خراب میکنن

دخترشون هم خودش نزدیک منه، همیشه می‌ره شهر پدریشون یه هفته میمونه دوهفته میمونه من ولی نهایت ۲یا۳روز ...

من دختراش میان هرکدوم چهاربچه دارن دوهفته خونه پدرشون میمونن اونوقت من توشهرشون غریبم دورازخونواده ام هستم شش ماهی یکبارمیرم درحدیه هفته میخوان خودشونوخفه کنن وانقدرحرص میخوره مادرشوهرم میخوادسکته کنه وهرروززنگ میزنه به شوهرم واݦارمیگیره که داریم چیکارمیکنیم 

گاهی انسانم آرزوست

اصلا غصه نخورفقط شوهرتوحفظ کن چندوقت پیش جاریم باهام دعواکردمادرشوهرم طرف جاری عفریته اموگرفت متوجه شدم تواین ده سال هرچی بهش احترام گذاشتم کشک بوده ونباید محلشون بدی کارخودتوانجام بده وزیادتوضیح نده بزارحرف بزنن ولی تونرو توزنگ نزن تومهمان نکن خودتوهی ازشون دورکن

گاهی انسانم آرزوست
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز