2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم گفتن تاندونای پات کش اومده یسال میکشه وگفتن باید حتماکفی طبی بخری و کفش و دمپایی طبی

چون گفتن باید 6ماه گچ بگیری نگرفتم ☹️تو راه رفتن اذیتم خیلی تیرمیکشه پام و پاشنه پام

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
نگرفتمولی خیلی درد دارههه

میدونم 16 سالم بود پای راستم پیچ خورد دکتر عکسش رو دید گفت پارگی و کشیدگی رباط پا بعد گچ گرفتم تو 2 سال 5 بار گچ گرفتم بار اخری که تکرار شد دیگه گچ نگرفتم ولی 1 ماه درد شدید رو تحمل کردم خداروشکر خوب شدم

الحمدالله 

من رفتم گفتن تاندونای پات کش اومده یسال میکشه وگفتن باید حتماکفی طبی بخری و کفش و دمپایی طبیچون گفتن ...

تو این یک سال یعنی هنوز درد دارید؟

من دکتر گفت گچ میخوای بگیر ولی نگیر. 

برام فیزیوتراپی نوشت ولی فکر نکنم بتونم برم

گفت حداقل دو ماه طول می‌کشه خوب سه

ولی درد کلافم کرده

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
میدونم 16 سالم بود پای راستم پیچ خورد دکتر عکسش رو دید گفت پارگی و کشیدگی رباط پا بعد گچ گرفتم تو 2 ...

خداروشکرر🥲

من تقریبا ده روزه گرفتار شدم

پام خیلی ورم کرده و خیلی درد داره 

حتی اگ زیاد بشینم ورم و دردش بیشتر میشه دیگ چ برسه به راه رفتن

خداروشکرر🥲من تقریبا ده روزه گرفتار شدمپام خیلی ورم کرده و خیلی درد داره حتی اگ زیاد بشینم ورم و درد ...

ابجی مال من به قدری دردش وحشتناک بود و ورم و کبودی خیلی زیادی هم داشت روزای اولش با هر قدم عربده میکشدم

الحمدالله 

تو این یک سال یعنی هنوز درد دارید؟من دکتر گفت گچ میخوای بگیر ولی نگیر. برام فیزیوتراپی نوشت ولی فکر ...

نه نشدم چون نه گچ گرفتم نه دمپای و کفش و کفی طبی گرفتم

☹️یکم راه میرم حس میکنم تو پاشنم و پشت پام میخ دارن میکوبن چندزوز دردمیکشم ☹️راه نمیتونم برم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ابجی مال من به قدری دردش وحشتناک بود و ورم و کبودی خیلی زیادی هم داشت روزای اولش با هر قدم عربده میک ...

🥺🥺 باز خداروشکر خوب شدههه

خداروشکرر🥲من تقریبا ده روزه گرفتار شدمپام خیلی ورم کرده و خیلی درد داره حتی اگ زیاد بشینم ورم و درد ...

فیزیوتراپی بیشتر فشار میاره به تاندونا و بد ترش میکنه من بیشتر از ده جلسه هم فیزیوتراپی رفتم یه جورایی متخصص این قضیه ام  

الحمدالله 

نه نشدم چون نه گچ گرفتم نه دمپای و کفش و کفی طبی گرفتم☹️یکم راه میرم حس میکنم تو پاشنم و پشت پام میخ ...

ولی🥲ورم هم داره؟

منم هیچ کاری نکردم نه کفی گرفتم نه از توالت فرنگی استفاده میکنم نه اونجوری که گفت شبا میخوابمم نه فیزیوتراپی 

هیچی🤦🏻‍♀️

فیزیوتراپی بیشتر فشار میاره به تاندونا و بد ترش میکنه من بیشتر از ده جلسه هم فیزیوتراپی رفتم یه جورا ...

یعنی گذاشتی خود به خود خوب شد دیگ؟😂🤦🏻‍♀️

ورم پای من روز به روز داره بیشتر میشه آخه. 

الان از شدت دردش نمیتونم بخوابم

یعنی گذاشتی خود به خود خوب شد دیگ؟😂🤦🏻‍♀️ورم پای من روز به روز داره بیشتر میشه آخه. الان از شدت در ...

اره من این جریان حدود ده بار برام اتفاق افتاده هر بار که دکتر میرفتم علاوه بر هزینه ویزیت و گچ گیری و فیزیوتراپی پلاسما درمانی هم میکردم که هزینش واقعا سنگینه ولی هیچ فایده ای نداشت 

الحمدالله 

اره من این جریان حدود ده بار برام اتفاق افتاده هر بار که دکتر میرفتم علاوه بر هزینه ویزیت و گچ گیری ...

یکم بیشتر مراقب خودت باش😂