حالا نمیدونم چطوری قراره بیدار شم ولی باید دیگه برم بخوابم 🤣😂
شبتون بخیر 💕
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
وای به من اگر بگن 5صبح پاشو برو بهشت،بیدار نمیشم اونوقت تو میخوای5صبح بری کله پاچه بزنی؟؟؟؟😂
من عادت کردم دیگه🤣💗
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
منم میرم دیت صبحگاهی با خیابونای خالی پیاده روی😁فقط من هستم و کارگر شهرداری😅
خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
احتمالا میخوایید اعصاب و روان همدیگه را تست کنید وگرنه دیت صبحانه مزخرف ترین دیته
چرا عزیزم؟
منم میرم دیت صبحگاهی با خیابونای خالی پیاده روی😁فقط من هستم و کارگر شهرداری😅
و گنجشک های آوازخوان 😁😂
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
ن بابا ارایش نمیکنم😂( کی حوصله داره صبح ارایش کنه😫)
چون ک جوگیر شدیم(بار اول و آخر هم نیستا😭😂)
خب عزیزم با معده خالی بری دیت اونم کله سحر دقیقا صبح چه حرفی میشه داشت با دوست پسر با شوهر کیف میده ...
عزیزممم عقد کردیم ما😅
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم