2777
2789

یکی تاپیک زده حس ششم . من گفتم حسم برای خودم قویه کاش برای دیگرانم بود برای کسی حسم درست نیس .   میگفتم  اتفاقات بد و خوب و حس میکنم و فوت کسایی ک میشناسمو دلشوره بدی میگیرم واقعا سر این موضوع ها اذیتم . یکی پریده میگ انشالا خانواده خودت بمیرن ک دیگ حس نکنی جادو جنبل میکنی خانواده دیگرانو بدبخت میکنی خدا کنه خانوادت بمیرن همچین حسی نکنی☹️و کلی چرتای دیگ انشالا بمیری و دیگ حس نکنی . خداییش چرا بعضیا اشتباه میخونن یا واقعا متوجه حرف طرف نیستن؟ خدا کمکشون کنه . ربطی ب دعا و جادو نداره واقعا بعضیا البته بیشتریا حسشون خوبع ی چیزایی میفهمن و دلیل حسشونم اینه ادمایی زیاد فکری هستن حسشون از فکر زیاد و مداوم کم کم درست میشه ‌. ن ادم جادوگریم ن طلسم و ...☹️. یکم تاپیک هارو با دقت بخونید لطفا .  

این سایت پر از بچه های نوجوان پرخاشگر و واکتش گرا ست خودتو ناراحت نکن 

خیلی هاشون هنوز شخصیتشون شکل نگرفته 

دیگه چاره ایی نیست باید این وضع رو تحمل کنیم گویا

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.