یکی تاپیک زده حس ششم . من گفتم حسم برای خودم قویه کاش برای دیگرانم بود برای کسی حسم درست نیس . میگفتم اتفاقات بد و خوب و حس میکنم و فوت کسایی ک میشناسمو دلشوره بدی میگیرم واقعا سر این موضوع ها اذیتم . یکی پریده میگ انشالا خانواده خودت بمیرن ک دیگ حس نکنی جادو جنبل میکنی خانواده دیگرانو بدبخت میکنی خدا کنه خانوادت بمیرن همچین حسی نکنی☹️و کلی چرتای دیگ انشالا بمیری و دیگ حس نکنی . خداییش چرا بعضیا اشتباه میخونن یا واقعا متوجه حرف طرف نیستن؟ خدا کمکشون کنه . ربطی ب دعا و جادو نداره واقعا بعضیا البته بیشتریا حسشون خوبع ی چیزایی میفهمن و دلیل حسشونم اینه ادمایی زیاد فکری هستن حسشون از فکر زیاد و مداوم کم کم درست میشه . ن ادم جادوگریم ن طلسم و ...☹️. یکم تاپیک هارو با دقت بخونید لطفا .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!