2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم بگو بدونم‌چ شده

دعوامون شدازخونه گذاشت بعددوروزازخونه رفت ب بهونه عروسی سه روگذشت دیدم نیومدزنگ هم زدم جواب نمیدادپیام میدادجواب نمیدادبه مادرشم گف رفتم ترکیه عشق وحال توخونه هم پول نذاشته بودحتی هیچی تویخجال نبودب بابام زنگ زدم اومدءوردخونه خودشون همسایه ام‌گفت ۴روزبعدرفتنت اومدخونه

الان ۱۵روزه نیومده دنبالم پیام دادبیاخونه گفتم بیاتوضیح بده بعد

ولی نمییاد

عشق بچگیم چرا پیام نامیده😂💔

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم البته مادرم نمیاد سایت گاهی اون بم میگه من تایپک میزنم😁

شدم لش خیره به طرح های فرش

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/