2777
2789
رنگ پوستم غلطموهامم تقریبا میشه گفتنقطه قوت صورتم؟

بینی ات؟😂

من حس ششم زیر صفر دارم گفتم که

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینیمم خوبه ولی نقطه قوتم یچی دیگه ساستعفابده بنظرم😂

هعییییی من توی هر آزمونی رفتم قبول شدم چرا حس ششم قبول نشدم مامااااااااااااان😅😅🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

رنگ پوستم غلطموهامم تقریبا میشه گفتنقطه قوت صورتم؟

چشات

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

عزیزم تو برام حدس زدی گفتی علائم دارم ..امروز بیبی زدم و مثبت شد..حالا بنظرت پسر یا دختر ؟؟

مبارکت باشه قشنگم

حس میکنم یه بچه پسر تو طالعت هست 

حالا هرچی ک هست سالم و سلامت باشه 

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

خواهشابرگای منو بریزون اسمم الهه

الهه حس میکنم درحال درس خوندن یا درس خونده ایی

از اون آدمایی هستی ک وقتی میشینی برای حرف زدن چیزی برای حرف زدن داری و کم نمیاری

الهه دنبال آرامشی و اینو بدون خودت منبع اشی

خانوادتو دوست داری یکی از افراد خانوادتو بیشتر

مشافرت با خانواده یا دوستاتو دوست داری 

شخصیتت آروم دیده میشه ولی هر کی تورو بشناسه تازه میفهمه تو شیطنت خاص خودتو داری از اونایی ک آدما خوششون میاد باهات وقت بگذرونن

داداش داری؟

یا کسی مثل داداش؟

حس میکنم همچین عردی برات خیلی مهمه تو زندگیت

یه سفر با اتوبوس داشتی که جزو خاطراتته و از ذهنت پاک نمیشع

منم میگی؟اسمم مهساست حسین به من حسی داره؟اگه اره کی میاد جلو؟

مهسا جونم خیلی خواستنی هستی ولی انگار این حسین یکم بی بخاره

یکم خودت برو سمتش ولی نه که خودتو لو بدی و بفهمه

این حسین اقا گییراش درمورد این چیزا صفره خودت باید یجوری بفهمونی بهش

البته حس میکنم روت نشه

قندیل کجایی درخواست قبول میکنی؟؟؟ @قندخالص‍

اینجا بپرس

البته من دیب جوابتو دادم شارژم تموم شد دیگ نیومد حوصله نداشتم دوباره تایپ کنم

الان اسمتو بگو سوالتو بپرس

میشه به منم بگی خواهشا حالم خوب نیس کی پیام میده حسش چیه میریم تو راابطه کی بهم میرسیم کی ممنونتم زه ...

زهرا لطفا زندگیتو با بودن اون بنا نکن

تو زندگیتو کن حالتو خوب کن بهترین ورژن خودت باش اونم از راه میرسه تا تو بهترین نباشی نمیاد

الهه حس میکنم درحال درس خوندن یا درس خونده اییاز اون آدمایی هستی ک وقتی میشینی برای حرف زدن چیزی برا ...

شخصیتم آروم و کلا کسیوتحویل نمیگیرم جوریکه لقب مغرور و خود شیفته بهم دادن😂

مسافرت بااتوبوس هم جات خالی و ان شاءالله قسمتت بشه رفتیم کربلاکه اصلایادم نمیره و بهترین سفرم بود😊

مردی هم که دوسش دارم خواهرزادم هست😊

مسافرت باخانوادم که عاشقشم😊

و امابقیش درست نبود😂

راستی حست راجب ازدواجم چی هست کی جورمیشه این ازدواج من؟

اینجا بپرسالبته من دیب جوابتو دادم شارژم تموم شد دیگ نیومد حوصله نداشتم دوباره تایپ کنمالان اسمتو بگ ...

سحر م ،،،کی سرکار میرم؟ کی ازدواج میکنم با چطور ادمی ؟ کسی که تو ذهنمه برمیگرده ؟؟؟؟.  @قندخالص‍ 

مهسا جونم خیلی خواستنی هستی ولی انگار این حسین یکم بی بخارهیکم خودت برو سمتش ولی نه که خودتو لو بدی ...

میشه درباره من هم بگی 

اسمم فاطمه

باکسی وارد رابطه میشم ؟کی؟کجا

حست درباره ازدواجم میگی