2777
2789
عنوان

لپتاپ چی بگیرم

98 بازدید | 21 پست

میخام لپتاپ بخرم ، کنکوریم الان ، رشتمم انسانیه 

کار سنگین نمیخام انجام بدم هزینه اش هم مهم نیست 

یچی میخام هنگ تو کارش نباشه و دوامش بالا باشه چون اینو که خریدن حداقل تا هفت هشت سال دیگه از لپتاپ خبری نیست پس خیییلی برام مهمه یچی باشه که پردازنده‌ اش سست نشه هنگ کنه 

احتمالا بعد کنکور یا تو روزای استراحتم باهاش گیم هم بزنم ولی در حد gta نه بیشتر 

به نظرتون برای این استفاده میارزه هفتاد هشتاد تومن هزینه کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گرونههه😭😂همش بالای نود صد تومنه اپلمن در حد هشتاد تومن اینا میخام

گفتی هزینش مهممم نیست😂🤧

ولی عالیه بخری سالها دوام داره 

مُعجِزه کُن صَبر مَرآ🩷🪽🦩ته تغاری،لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان☁️🎐°A girl with big goals° سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶درسخون📑

فکر کنم هزینش مهم نیست منو شما باهم فرق داشته باشه 🗿😂هزینش مهم نیست من تا صد تومنه😭😂

😂🤧♥️

مارک دل خوبه من داشتم

مُعجِزه کُن صَبر مَرآ🩷🪽🦩ته تغاری،لوس🫧🦄مسلط به شیش زبان☁️🎐°A girl with big goals° سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶درسخون📑