2777
2789
عنوان

شوهرم گل مصرف کرده دعوا کردیم

159 بازدید | 13 پست

گف میرم ی ساعت پیش دوستم الان برمیگردم 

منم غذامو درست کردم گفتم الان برمیگرده ک هرچقد دیگ زنگ‌زدم بهش جواب نداد تاااااا ۱۲ شب از ۸ رفت تا۱۲

سابقه داشته حتی ۲ شبم اومده خونه

خلاصه گل مصرف کزده بود منم ریدم بهش همش هی گفتم قرارنیس هرچقذ احترامتو نگه میدارم منو ب ی ورت بگیری منم بلدم برم یچرخم جوابتو ندم منم بلدم برم بادوستام

گفتم منو تنهامیزاری میری حال میکنی منم هب درو دیوارارو نگا کنم؟؟؟؟؟

ساکت بود دیگ اخراش انق. گفتم اونم شروع کرد ب چرت و پرت گفتن 

گفتم دیگ انقد ادم گوهی هستی حتی خونوادتم نمیتونن از پست بربیان تو انقد ادمه گوهی هستی گل ک مصرف میکنی مشروبتو میخوری سیگارتو میکشی قلیونتو میکشی دیگ چ غلطی مونده ک نکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا سخته یک نفر جور اونو بکشی کنار بیای 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اخه زبونشم درازه

اول ساکن مظلوم بعد طلبکار شاکی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

میگن اینایی که گل میکشن توهمی میشن . یه بار دوستم گل کشید گفت بیا تو هم بکش ‌. منم بلد نبودم این چیه ‌ فقط دو تا پوک زدم . بعدش فکرم ریخت به هم . فکر میکردم دوستم دوربین گذاشته بوده تو اتاقش و از گل کشیدن من فیلم گرفته . من اولش میخندیدم . دیوونه بازی در میاوردم . گفتم وای الآن فیلمم تو مجازی پخش شده . اومده بودم خونه وانتی داشت میوه میفروخت فکر میکردم داره پشت بلندگو میگه بیا بیرون بخند . بیادمسخره بازی در بیار دیوانه . اسممو تو بلندگو صدا میزد . داشتم دیوونه میشدم . زنگ زدم بهش گفتم من میدونم اینا واقعی نیست . این لعنتی چی بود دادی بهم . گفت چون تو تا حالا نکشیدی خیلی رو تو اثر گذاشته . یه بار کنجکاو شدم گفتم بکشم برام شد تجربه . ولی خیلی حس بدی بود . تنها خوبیش این بود که درک میکردم اگر آبروی آدم بره چقدر حال آدم بد میشه . اون خیلی خوب بود برام که خیلی مراقب آبروم باشم . نزار گل بکشه . من حتی دیگه با دوستم قطع رابطه کردم . 

میگن اینایی که گل میکشن توهمی میشن . یه بار دوستم گل کشید گفت بیا تو هم بکش ‌. منم بلد نبودم این چیه ...

ن جیگر این خیلی حواسش جمع هستش

فقط مهربون میشه یا یهو هوس خوراکی میکنه ومیخره میاره خونه

وگرنه توهم بزنه ن

ولی تازگیاام یخورده حس میکنم شکاک شده و فاز ب فازی شده