2777
2789

سلام من دیروز بتا دادم ۱۳۵۳ بود

امروز رفتم سونو گرافی واژینال ساک دیده نشد فقط گفت 

یک ناحیه اکوفری مدور کوچک به دیامتر تقریبی ۷ میلیمتر در فوقانی ترین قسمت کاویته اندومتر مطرح کننده ساک اولیه بارداری 

دکترم میگه باردار هستی ولی دکتر سونو ناامید کرد 

کسی همچین تجربه ای داشته میشه بگید لطفاا

گلم چندماه پیش برای دوست صمیمی م همچین اتفاقی افتاد و سونوگرافی (فکر کنم دوبار)بهش گفته بود بارداری ش پوچ...

الان4ماهشه🥰

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر سونو چی گف؟

گفتم امیدوار باشم که پیش میره گفت نه خیلی امیدوار نباش با عدد بتات نمیخونه

ولی من اول مهر رابطه بدون محافظت داشتم 

به اون باشه میخونه ولی چون عدد بتا بالا بود گفت نه

اما به مامان دیدم ۶۰۰۰ یود ساک دیده نشده بود بعد یه مدت با بتای بالاتر ساکش دیده شد سن بارداری هفته ۴ زده بود

گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه

گلم چندماه پیش برای دوست صمیمی م همچین اتفاقی افتاد و سونوگرافی (فکر کنم دوبار)بهش گفته بود بارداری ...

😍😍😍😍😭😭😭😭 خداحافظش باشه

کاشکی منم نی نی تو دلی سالم داشته باشم

وای خدا خیرت بده همچین موردی داشتین ؟شبیه من باشه تو سونو از اینا که به من گفته بگه بعدش جنین سالم ت ...

ازمایش بارداری اگه مثبت باشه با این وضع باراداری

ولی بقیه ای مونده به این که بچه رشد کنه یا نه

شاید خدایی نکرده قلبش نزنه

والا من دوتا مورد رو هم دیدم که هم با این وضع بچه رشد کرده

ووهم نکرده

وای خدا خیرت بده همچین موردی داشتین ؟شبیه من باشه تو سونو از اینا که به من گفته بگه بعدش جنین سالم ت ...

ساک تشکیل شده .

خیلی زوود رفتی سونو الان که مشخص نمیشه

ولی ازمایشت مثبت باشه بارداری

ساک تشکیل شده .خیلی زوود رفتی سونو الان که مشخص نمیشهولی ازمایشت مثبت باشه بارداری

اخه خیلی شنیدم میگن هفته پنج ساکمون دیده شد حتی بعضیا گفتن قلبشم میزد منم الان یا اخرین تایم شروع پریودم اول هفته ۵هستم ولی فقط همونیکه نوشتم دیده شد

ازمایش بارداری اگه مثبت باشه با این وضع باراداریولی بقیه ای مونده به این که بچه رشد کنه یا نهشاید خد ...

ان شالله که خیره هرچی خدا بخواد همون میشه باید فعلا صبر کنم