2777
2789
عنوان

چجوری دلمو صاف کنم با کسی که دلمو خیلی شکونده و حرفهای بدی بهم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 46 پست
من احمق اصلا دل ندارم .حلالش کردم و ناراحتم براش ..یه وقتا ب خودم میگم احمق مگه یادت رفته چ بلاهایی ...

این بخاطر روح بزرگته؛ ولی من اگر خدا بهم بگه(اگر حلالش کنی منم همه گناه هاتو میبخشم و بدون حساب کتاب میفرستمت بهشت!؟)نمیبخشمش! حاضرم تاوان تمام گناه های خودمو بدم ولی اونم تاوان حرفاش رو بده

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
نه گلم ،اون مادرشوهر یه کاربر دیگه بود که فهمیده و حلالیت خواسته؛ مادرشوهر من همچنان طلبکاره و پر اد ...

اره عکس تون یکیه قاطی کردم :))

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بخاطر روح بزرگته؛ ولی من اگر خدا بهم بگه(اگر حلالش کنی منم همه گناه هاتو میبخشم و بدون حساب کتاب ...

منم همینطور هیچوقت نمیبخشمش

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
قوربونت عزیزم.باز خوبه فهميده در حقت بدی کرده این فاز عقل کل و خدایی داره همیشه حق به جانبه با وجود ...

اسی اگر می‌بینی خیلی فشار روحی روت هست، شب قبل از اینکه بری بیمارستان مراقبش باشی،یه قرص ارامبخش از داروخانه بگیر بخور ، خیلی اروم و بی تفاوت میشی

این بخاطر روح بزرگته؛ ولی من اگر خدا بهم بگه(اگر حلالش کنی منم همه گناه هاتو میبخشم و بدون حساب کتاب ...

من با هرکی درد دل میکنم میگم کسی ک در حقتون بدی میکنه نبخشید 

ولی خودم نمیتونم ..همیشه رها میکنم تا خودم ارامش بگیرم ..هیچکس ارزش اینو نداره ک من دلمو پر کینه و نفرت کنم

عامل همه بیمارهای سخت همین کینه و نفرته ک رخنه میکنه تو جون ادم‌

رها کن خدا خودش جوابشو میده 

من دوبار تو زندگیم در حقم ظلم شد .اون دو نفر تا مرز نابودی رفتن .حوصله داشتی اون یکیم برات بگم

من با هرکی درد دل میکنم میگم کسی ک در حقتون بدی میکنه نبخشید ولی خودم نمیتونم ..همیشه رها میکنم تا خ ...

اره بگو ...بگو آخرش چه بلایی سرشون اومد ...اینجوری دلم یه کم آروم میشه

من با هرکی درد دل میکنم میگم کسی ک در حقتون بدی میکنه نبخشید ولی خودم نمیتونم ..همیشه رها میکنم تا خ ...

اتفاقا چندوقت پیش یه کلیپ میدیدم که میگفت عامل خیلی از بیماری خاص و لاعلاج مثل سرطان،ام اس و... همین کینه و نفرته .همه اینارو میدونم ولی نمی تونم ببخشم

ببین من هرسال شبهای قدر که میشه میگم خدایا هرکس بهم بدی کرد، (عمدا یا سهوا، بهم ضرری رسید یا نرسید،پشیمون شد یا نشد،) بخشیدمش ولی واقعا اینو نمیتونم؛

اره بگو ...بگو آخرش چه بلایی سرشون اومد ...اینجوری دلم یه کم آروم میشه

من قبل این شوهرم یه نامزد داشتم ک یک هفته مونده ب عروسیم طلاق گرفتم 

همه کارای عروسیم کرده بودیم ولی ب هم زدم

خیلی بدی در حقم کرد .بی احساس بود بد دل شکاک مردسالار .حرف حرف خودش بود همش 

میگفت بعد عروسی دیگه رنگ فامیلاتو نمیبینی حتی داداشات 

زنداداششم یه جور دیگه عذابم داد هی قربون صدقه نامزدم میرفت هی میچسبید بهش.میگفت این همه زندگی منه و این چرت پرتا 

تا اینکه یهو زدم ب سیم اخر و پامو کردم تو یه کفش ک من باید طلاق بگیرم ..هرکاری کردم طلاق نداد .و یه داستان سه ماهه ای داشتم ک ب زووور طلاقمو گرفتم 

چون هرجور فکرشو میکردم میتونستم ادامه بدم 

من طلاقمو گرفتم عرض یکسال ببین چ اتفاقایی براش افتاد 

تصادف کرد له شد 

باباش مرد 

ماشین دوستشو گرفت ک بره دکتر چون همچنان درگیر تصادف قبلیش بود یهو تصادف کرد و ماشین مردم نابود شد و خسارت گرفت ازش .خودشم باز له شد 

اون زنداداشش سه تا بچه سقط کرد اخرش یه بچه ب دنیا اورد دوماهش بود ک مرد ..الانم بچه دار نمیشه دکتر گفته اصلا باردار نشو 

و خیلی اتفاقای دیگه ک من ازش بیخیرم 

چون خودش عید امسال بعد از 16سال بهم زنگ زد و ازم حلالیت طلبید گفتش من از روزی ک طلاقت دادم یه روز خوش ندیدم توروخدا حلالم کن ..گفتم من همون سالها حلالت کردم و اصلا بهت فکر نمیکنم ..

گفتش تو شاید حلالم کرده باشی ولی خدای تو زندگیمو نابود کرد .اینو همه فامیل هر روز بهم میگن 

من قبل این شوهرم یه نامزد داشتم ک یک هفته مونده ب عروسیم طلاق گرفتم همه کارای عروسیم کرده بودیم ولی ...

شاید خیلی خوش قلبی که خدا انقدر سریع جواب دشمنات رو میده🥰دوست خوش قلبم دعا کن خدا قلب منم آروم کنه،خیلی تو فشارم

اتفاقا چندوقت پیش یه کلیپ میدیدم که میگفت عامل خیلی از بیماری خاص و لاعلاج مثل سرطان،ام اس و... همین ...

من یه سال شب قدر مداحه میگفت حلال کنید همه رو و این حرفا 

بعد من همون شب همه رو بخشیدم 

شب رفتم خونه خابیدم .خاب دیدم بابای همون نامزد سابقم ک تازه فوت شده بود با لباسای پاره اومده بهم میگه اصلا حالم خوب نیس چون منو حلال نکردی 

حالا واقعا من مشکلی با پدرش نداشتم ادم خوبی بود بدی ازش ندیدم 

شب بعدش ک رفتم احیا تو هییت گفتم خدایا من فلانی رو از ته دل حلال میکنم 

ب خدا باز اومد ب خابم لباس مکه پوشیده بود انقد سرحال بود گفت من میخام برم مکه .خدا خیرت بده من چنذ وقته در عذاب بودم

من یه سال شب قدر مداحه میگفت حلال کنید همه رو و این حرفا بعد من همون شب همه رو بخشیدم شب رفتم خونه خ ...

میفهمم چی میگی، ولی واقعا نمی تونم؛ خدا یا یه دل بزرگ به من بده که ببخشم یا اونو مجازات کنه؛ تنها در این دوصورت که این سنگینی از روی قلبم برداشته میشه

شاید خیلی خوش قلبی که خدا انقدر سریع جواب دشمنات رو میده🥰دوست خوش قلبم دعا کن خدا قلب منم آروم کنه، ...

ببین منو اگه ببینی اصلا ادم محجبه و مومنی نیستم 😆😆

ولی خب یه چیزایی تو زندگیم هست ک حس میکنم هرکسی مثه من نیس 

بخدا هرکی بدی در حقم کنه جوابشو میبینه

هر خابی ک ببینم ب حقیقت تبدیل میشه 

خواب مردن هرکسی رو ببینم دقیق فرداش میمیره

ب جون بچم همه از خابای من میترسن 

مثلا مادرشوهر خواهرم مریض بود افتاده بود تو خونه

من خاب دیدم ک مرده .بهش گفتم عمه تو ک زنده ای گفت من دو روزه مردم کسی خبر نداره .گفتم حالا ک مردی از این دنیا خبر داری گفت اره چی میخای بدونی .گفتم من بچه دار میشم؟ دستشو رو ب اسمون کرد گفت اره ب لطف خدا میشی 

ب خاک بابام من این خابو پنج صبح دیدم و همون لحظه پیام دادم خاهرم ک خابم یادم نره 

فرداش خواهرم هنوز پیامای منو تو واتساپ باز نکرده بود ک دیدم زنگ زدن گفتن مادرشوهرش مرده

مراسمش اخرای مرداد بود من شهریور حامله شدم ولی نمیدونستم حاملم تا ابان ماه فهمیدم ک بعد از ده سال نازایی من بدونه دارو باردار شدم

همه دکترا جوابم کرده بودن

ببین منو اگه ببینی اصلا ادم محجبه و مومنی نیستم 😆😆ولی خب یه چیزایی تو زندگیم هست ک حس میکنم هرکسی ...

بابای منم خیلی ادم صبوریه، هیچی تو دلش نمیمونه،هرکس بهش بدی کنه سریع جوابشو میبینه!

ولی من بنده خوبی نیستم (ظاهر مومن و مذهبی دارم،حق الله زیاد به گردنمه ولی خیلی سعی میکنم حق الناس به گردنم نباشه. بنده خوبی برای خدا نیستم ولی آدم خوبی بین آدمها هستم...ولی گویا اینا کافی نیست؛ )

بابای منم خیلی ادم صبوریه، هیچی تو دلش نمیمونه،هرکس بهش بدی کنه سریع جوابشو میبینه!ولی من بنده خوبی ...

من بی نهایت صبورم 

حق الله ب شدت گردنمه

خدا رو قبول دارم ولی خیلی وقته نماز نمیخونم 

ولی تاحالا دل کسی رو نشکوندم 

حق کسی رو نخوندم 

ادما زیاد در حقم بدی کردن ولی فقط سکوت کردم 

همیشه گفتم خدایا من ن سیاست دارم ن زبون دارم ک جواب کسی رو بدم پس خودت جوابشو بده ب خدواندی خدا جواب همه رو هم گرفتم

من بی نهایت صبورم حق الله ب شدت گردنمهخدا رو قبول دارم ولی خیلی وقته نماز نمیخونم ولی تاحالا دل کسی ...

خدا کنه منم بزودی بیام تاپیک بزنم بگم "بچه ها بخدا خدا میبینه و جواب میده ،فقط یه کم صبر کنید"