2777
2789
عنوان

چجوری دلمو صاف کنم با کسی که دلمو خیلی شکونده و حرفهای بدی بهم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 46 پست
مگه ما خداییم ک هرکسی رو ببخشیم ؟ نبخش عزیزم تا ادما بفهمن بدی کردی تاوان داره ب خداوندی خدا یه نفر ...

یعنی شب و روز اشک میریزم که خدایا فقط زنده باشم ببینم جواب بدی هاش رو دادی

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
اوه ادم مادرخودش باشه باز یه چیزی خدایی دل بزرگی داری .کس دیگه ایو نداره

شوهرم غر میزنه مجبورم 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم غر میزنه مجبورم

منم مادرشوهرمه...خیلی دلم رو شکونده، انقدر که الان دقیقا6ماهه روز و شبم شده گریه تو تنهایی...فقط از خدا خواستم زنده باشم ببینم مکافات شدنش رو

عزیزم درست میگی. ولی من مجبورم ببینمش مادر همسرمه و مجبورم بعد عملش ازش مراقبت کنم ولی اصلا حس بدم ب ...

منم مادر همسرمه .15سال بهش خوبی کردم 15سال بهم فقط بدی کرد ..با اینکه اومد خاستگاریم التماس خانوادمو میکرد 

ینی میگم عروسی نبودم ک مادرشوهره راضی نباشه 

کوچیکترین بدیشو اگه بخام بگم اینه ک تمام طلاهامو ازم گرفت گفت مال پسرمه و برد فروخت برای خودش در صورتی ک چنتاشو سرعقدی خانوادم بهم داده بود 

این کمترینش بود دیگه باقی این 15سالو خودت حساب کن چ کرده 

الانم سرطان ریه گرفته هیچکدوم از عروساش بهش توجه نمیکنن ..حالا با اونا خیلی خوبه و بی نهایت هواشونو داره از لحاظ مالی و همه چی

وای همونا اصلااااا زنگشم نمیزنن باز خوبه من گاهی میرم بهش سر میزنم 

ببین چقد عذابم داد ک محل سکونتم رو پنج ساعت ازش دور کردم ک روحم در اسایش باشه 

منم مادرشوهرمه...خیلی دلم رو شکونده، انقدر که الان دقیقا6ماهه روز و شبم شده گریه تو تنهایی...فقط از ...

دقیقا از وقتی اون حرفها رو بهم زده صبح که چشمامو باز میکنم یادم میاد تو خونه همش خودخوری میکنم ولی مجبورم برم مراقبش باشم خیلی سخته برام

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
منم مادر همسرمه .15سال بهش خوبی کردم 15سال بهم فقط بدی کرد ..با اینکه اومد خاستگاریم التماس خانوادمو ...

باز خوبه همسرت طرف شماست...من که همسرم شدیدا طرف مادرشه.

مطمینم بالاخره یه روز صبر خدا تموم میشه و جواب همسرم و مادرش رو میده؛ فقط امیدوارم زنده باشم و اون روز رو ببینم

منم مادر همسرمه .15سال بهش خوبی کردم 15سال بهم فقط بدی کرد ..با اینکه اومد خاستگاریم التماس خانوادمو ...

خیلی سخته عزیزم میفهممت. نمیدونم چجوری میتونن انقدر بدجنس و بیرحم باشن؟؟ خداکنه منم تقاص پس دادنشو ببینم. خیلی حرص میخورم که دوساعت پشت سر هم بهم توهین کرد بدترین حرفها رو زد ولی من فقط سکوت کردم خاک تو سرم 

یعنی شب و روز اشک میریزم که خدایا فقط زنده باشم ببینم جواب بدی هاش رو دادی

من قشنگ با چشمای خودم دیدم 

شاید هرکی پیاممو بخونه بگه این خودخواهه یا بدجنسه 

ولی ب جون بچم جواب ازمایش سرطانش رو ک گرفت از داخل بیمارستان بهم زنگ زد گفت من فقط زنگ زدم از تو حلالیت بگیرم چون خیلی بدی در حقت کردم 

خودش میدونه ک این چوب خداست

دقیقا از وقتی اون حرفها رو بهم زده صبح که چشمامو باز میکنم یادم میاد تو خونه همش خودخوری میکنم ولی م ...

نمیدونم چطوری دلداریت بدم که اگر بلد بودم الان چشمهای خودم تر نبود؛امیدوارم خدا کمکت کنه

من قشنگ با چشمای خودم دیدم شاید هرکی پیاممو بخونه بگه این خودخواهه یا بدجنسه ولی ب جون بچم جواب ازما ...

ایشالا بحق پنج تن منم ببینم اون روز رو...دارم ذره ذره اب میشم؛ قشنگ صدای خرد شدن قلبم رو شنیدم

نمیدونم چطوری دلداریت بدم که اگر بلد بودم الان چشمهای خودم تر نبود؛امیدوارم خدا کمکت کنه

قوربونت عزیزم.باز خوبه فهميده در حقت بدی کرده این فاز عقل کل و خدایی داره همیشه حق به جانبه با وجود اون حرفهای زشتی که بهم زد باز منو میبینه طلبکاره اما امیدوارم یه روزی بفهمه و خیلی دیر نباشه خسته شدم

من قشنگ با چشمای خودم دیدم شاید هرکی پیاممو بخونه بگه این خودخواهه یا بدجنسه ولی ب جون بچم جواب ازما ...

راستی حلال ش کردی؟

قوربونت عزیزم.باز خوبه فهميده در حقت بدی کرده این فاز عقل کل و خدایی داره همیشه حق به جانبه با وجود ...

نه گلم ،اون مادرشوهر یه کاربر دیگه بود که فهمیده و حلالیت خواسته؛ مادرشوهر من همچنان طلبکاره و پر ادعا