2777
2789

یه نفر به ناحق خیلی حرفهای بدی بهم زد و تحقیرم کرد دلم رو شکوند حالا احتیاج به مراقبت داره و کسی نیست مراقبش باشه من مجبورم برم. بنظرتون چجوری دلمو صاف کنم؟ خیلی برام سخته حرفهاش یادم نمیره خیلی بی انصافی کرد در حقم اما اگه با این حس بدی که بهش دارم برم به خودم سخت میگذره.

شما تا حالا همچین حسی داشتین؟ 

بنظرتون اصلا باید بخشید یا نه؟؟

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان با این مشکل مواجه م...پاش شکسته و همسرم مجبورم میکنه زنگ بزنم حالش رو بپرسم...همین الان دارم بخاطرش گریه میکنم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
ببخش ولی فراموش نکنلازم نیست با اون شخص مثل قبل باشی

مجبورم زیاد ببینمش اخه و هربار حس نفرت و عصبانیت بهم دست میده

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
چرامجبوری اون چه نسبتی باهات دارخ

مادر همسرم

همین الان با این مشکل مواجه م...پاش شکسته و همسرم مجبورم میکنه زنگ بزنم حالش رو بپرسم...همین الان دا ...

تو باید زنگ بزنی من مجبورم برم مراقبش باشم یه هفته. چون دختر نداره و اون پسرشم زنش با این قهره

تو باید زنگ بزنی من مجبورم برم مراقبش باشم یه هفته. چون دختر نداره و اون پسرشم زنش با این قهره

فرق نمیکنه تو هردوتاش باید غرورمون رو بشکنیم! انقدر حالم بده که یکساعته اشکم بند نمیاد

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

مگه ما خداییم ک هرکسی رو ببخشیم ؟ 

نبخش عزیزم 

تا ادما بفهمن بدی کردی تاوان داره 

ب خداوندی خدا یه نفر تو زندگی من هست ک نمیخام نسبتش رو بگم ..خدای بالای سر شاهده ک من هیچ وقت در حقش بد نبودم ولی ب قدری بدی در حقم کرد انقذ بدگویی و غیبت منو پیش فامیل کرد و چون همه منو میشناختن ک واقعا ادم بدی نیستم و میومدن میگن فلانی پشتت این حرفو زده 

ببین من نمیگم خدام یا ادم خیلی خوبیم ..ولی اون ادم ب بدترین شکل ممکن مریض شده افتاده تو خونه هیشکه نگاش نمیکنه 

ولی من بازم از خدا شفای خیر براش میخام هر روز 

ادما باید این چیزا رو ببینن درس عبرت بگیرن ک بدی در حق کسی نکنن چون خدا حتی یک روز مونده ب مرگش ب بدترین شکل مجازاتش میکنه

انگار من این تاپیک زدم من حس نفرت ندارم ولی دیگه مث قبل دوسشون ندارم و از ته دل کاری نمیکنم فقط شده ...

چقدر بد که شما هم این اتفاق برات افتاده 😔 کاش میشد دیگه نبینیمشون

فرق نمیکنه تو هردوتاش باید غرورمون رو بشکنیم! انقدر حالم بده که یکساعته اشکم بند نمیاد

اره میفهمم عزیزم خیلی بده چون کوچیکتریم هر بی احترامی کنن باید کوتاه بیایم

مگه ما خداییم ک هرکسی رو ببخشیم ؟ نبخش عزیزم تا ادما بفهمن بدی کردی تاوان داره ب خداوندی خدا یه نفر ...

عزیزم درست میگی. ولی من مجبورم ببینمش مادر همسرمه و مجبورم بعد عملش ازش مراقبت کنم ولی اصلا حس بدم بهش از بین نمیره