2777
2789

دخترم بخاطر بیماریش یادگیریش توی درس ضعیفه ، الفبا رو فراموش میکنه ، اعدادو تا ده بلد یک سال اولو خونده باز تکرار پایه زدم براش به امید اینکه امسال بهتر بشه

از وقتی رفته مدرسه انگار خیال پرداز شده وقتی میاد خونه شاید حتی نیم ساعت از دوستاش میگه البته مشخصه الکی میگه ، مثلا میگفت معلممون عروسک لبوبو آورده بود میگفت باید همتون بهش زل بزنیدو.....

از اونجایی ک توی نقاشی هاش هم خیلی پیشرفت کرده 

یه کم  امیدوار شدم گفتم حتما یادگیریش هم خوب میشه

توی گوگل زدم نوشته بود خیال پردازی کودک نشانه ی خوبی نیست باید جدی بگیریدش و....

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

ببرش پیش یه دکتر اینجا فکر نکنم کسی بتونه کمک خوبی بده عزیزم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ببرش پیش روانشناس

زیرنظر متخصص مغزو اعصاب هست تو فکرش بودم به دکترش بگم.  

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بچه ه ها با خیال پردازی بزرگ میشن خیلی هم خوبه خلاق میشن مگه به حدی زیاد بشه که تشخیص دنیای  واقعی و خیال رو نده اون موقع خطرناکه

والا خودمون هم تو بچگی کلی خیال پردازی میکردیم

الهی به حق سه ساله ی امام حسین نازدخترت شفای کامل بگیره. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
بچه ه ها با خیال پردازی بزرگ میشن خیلی هم خوبه خلاق میشن مگه به حدی زیاد بشه که تشخیص دنیای واقعی و ...

خیلی ممنونم.   نمیدونم شاید دروغگویی باشه من فکرمیکنم خیال پردازه ، مثلا امروز تغذیشو نخورده بود گفت دوستم مجبورم کرد لقمه ی اونو بخورم نون پنیر سبزی داشت نمیدونم راست میگه یا الکی ، 

سلام عزیزم امیدوارم حال دخترنازت خوب باشه...دخترمنم 8سالشه امسال کلاس دومه درسش بدک نیس باتوجه به بیماری که داره بنظره من درسش خیلی ام عالیه.. دخترم مثل دخترشمابیماری ژنتیکی توبراسکلروز داره تشنج نداشت ولی جدیدا تو خواب خیلی خفیف تشنج داره دکترش قرص سابریل ۵۰۰تجویز کرده بخاطر عوارضش میترسم بدم بهش. چون قرصش خیلی قویه و کمیابه هم گرونه اگه قرص ب بچم نساخت احتمالا دارو عوض میکنه قرص از سابریل قوی تر میده براهمین استرس دارم

وچون مدرسه میره میترسم خواب الود بشه چون دوز دارو سابریل 500هست ...دخترشما سابریل 500میخوره تو یروز چند دوز مصرف میکنه عوارضی براش نداره تشنج نداره ؟تاثیر قرص خوب بوده براش؟

سلام عزیزم امیدوارم حال دخترنازت خوب باشه...دخترمنم 8سالشه امسال کلاس دومه درسش بدک نیس باتوجه به بی ...

سلام عزیزم ممنونم انشالله که دختر شما هم خوب بشه ، دخترمن صبحو ظهر شب قرص سابریل ۵۰۰ بهش میدم البته خارجی پیدا نکردم ایرانی میدم امیدوارم تاثیر بزاره ، قرص خوبی هست به محض مصرف تشنج دخترم کنترل شد چون دیگه نزدیک سه سال هست داره میخوره یادم نیس خواب آور هست یا نه دختر من ۳ تا هم والپرایت سدیم ۲۰۰ میخوره 

دکتر به شما در مورد این بیماری توضیحی نداد که ک چجوری هست کی خوب میشه ؟ 

دکتر دخترم خیلی خوب بود رفت خارج از کشور منو ارجاع داد ب یه دکتر دیگه که زیاد اطلاع و تجربه ایی نداره ، به من گفت بخاطر بیماریش هیچی یادنمیگیره اما من دخترمو بردم مشاوره تست که گرفت گفت اختلال یادگیری داره ، خداکنه امسال یادگیریش خوب بشه ،  خداروشکر که دخترشما یادگیریش خوبه🙏🌹🌹

سلام عزیزم امیدوارم حال دخترنازت خوب باشه...دخترمنم 8سالشه امسال کلاس دومه درسش بدک نیس باتوجه به بی ...

خداروشکر عوارض نداشت برا دخترم 

البته من دخترم زیاد میخوابه فکرکنم بخاطر داروهاس 

سلام عذر میخوام این سوال رو میپرسم  دخترتون بخاطر بیماریش تحت بهزیستی هست؟ 

ما دستمون خیلی خالیه توفکرشم واسه دخترم تو بهزیستی پرونده تشکیل بدم که یه کمک هزینه ایی بهمون بشه 

دو دل بودم گفتم شاید شامل دختر من نشه و قبولش‌نکنن