2777
2789

یعنی تاصب همینه ها هر چنددقیقه بیدار میشه گریه میکنه میخوابونمش باز دوباره

خدا خسته شدم‌چرا دیگ‌نمیخوابه بزرگ شده ب قران از نوزادی منتظر ی شب خواب راحتم مگ‌میشه ی سال و‌نیم تاصب گریه کنی

هیچیشم نیست دکتر بردمش ازمایش چکاب کامل گرفتم سالم سالم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم درسته یا نه ولی یه نفر تعریف می کرد بچه ام تا صبح گریه میکرد ، بردم روانپزشک دارو داد خوب ش ...

اگه روانپزشک نمی خوای ببری ، قبل خواب بهش گلاب بده ، یه مقدار هم به متکاش اسپری کن ، چهار قل را قبل از خواب بلند براش بخون ، یه هفته زیر نظر بگیر ببین اگه بهتر شد همین مسیر رو برو انشاالله آروم بگیره ، قبل خواب هم با روغن زیتون بدنش را چرب کن

اون قطعا اذیته از یه چیزی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اون قطعا اذیته از یه چیزی

احه چندبار دکتر بردمش بخدا همه چیش بررسیه کردن چندتا دکتر مختلف دکتر میگف هیچی نیست فقط واقعا خواب دوست نداره اصلا دوست نداره بدعادت شده ک‌مولا پنج‌دقیقهدهم‌بخوابهذقشنگ‌اندازخ جندساعت شارژ شارژ 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
گشنه نمیمونه؟منظورم اینه سیرمیخوابه؟اتفاقا یجورشربت مخصوص هست براتنظیم خواب بچه اسمشو یادم نیست ولی ...

باورت میشه شربت خواب هم‌گرفتم‌براش اثر نداشت اصلا

احه چندبار دکتر بردمش بخدا همه چیش بررسیه کردن چندتا دکتر مختلف دکتر میگف هیچی نیست فقط واقعا خواب د ...

یه سری دکتر ها هستن مخصوص تنظیم خواب کودک

اون بچه تو رشدش خلل ایجاد میکنه اگه درست نخوابه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چند بار تو شب بیدار میشه؟

هزار بار واقعا 

رسما من تاصب بیدارم بخدا

گشنهدهم نیست احه قبلا بیدار میشد شیر میدادم مدت شیر ندادم هی پیش پیش کردم دیدم میخوابه چندروزه بیدار میشه اب میدم بهش میخوابه باز تا من خوابم ببره دوباره بیدار میشه ببین اینطوره ک‌اگ شوهرم نفس بلندم‌بکشه این بیدار میشه خودم‌ک‌کلت خفه میشم انقد اروم‌نفش میکشم مراعات میکنم

باورت میشه شربت خواب هم‌گرفتم‌براش اثر نداشت اصلا

آره باور میکنم بچه ها خیلی عجیبن والا دخترمن 2سالشه نه میزاره موهاشو شونه بزنم و ببندم نه میزاره لباسشو عوض کنم دیگه بخوایم بریم جایی باکلی گریه آمادش میکنم