2777
2789

خانواده شوهرم جلو ادم خیلی حرمت گیرن زبان چرب و نرمی دارن ولی کلا حرفاشون با من درروغه . ی روده راست تو. شکم ندارن منم بدم میاد خر فرضمم کنن . چندوقت پیش گفتم ب خواهرشوهرم گفتم اینستاتو داری؟ میدونم داشت و فعال بود گفت ن ندارم خارج شدم رمزش یادم رفته . بعد من درخواست دادم بعد چند وقت امشب قبول کرد بود دید بود منم انفالو کرد بود سری . شاید خوشش نیاد ولی اینک منو خر بدونه بدم میاد حقیقتا . این ی چیز مزخرفه مهمم نیس ولی واقعا خسته شدم از دروغاشون از کوچک تا بزرگ . همه هم به به دارن بخاطر خانواده شوهرم چون زبان چربی دارن و بامن خوبن ولی پشت سر میخوان سر ب تنم نباشه . حرصم گرفته از کارها و دروغاشون بنظرتون بگم بهش؟ فکر نکنن در این حد احمقم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبیه زنداداش منهنه نگو گفتن و نگفتنش هیچ اثری نداره

اخه بدم میاد چندسالع کارشون کلا ذروغ گفتن بمنه . من هیچی نمیگم کاریم ندارم حتی میگن ما بیرون نمیریم بعد همون روز بیرون بودن . اخه چ دلیلی داره بخاطر همه چیز دروغ؟ بخدا خستم از کاراشون .

نه نگو آقا دلش نمیخواد شما رو داشته باشه مگه زوریه؟؟ چرا دنبال زیربغل ماری مهم اینه که اخلاقشان خوبه ...

منم بالا گفتم شاید خوشش نیاد و گفتم راجب همه چیز دروغ میگن همه چیز چ کوچک چ بزرگ اهل تیکه هم هستن جوری میندازن ک نفهمی فقط از شوهرم میترسن وگرنه ادمااین ک هیچ جا پیدا نمیشه

سر یه اینستا میخوای دعوا درست کنی؟خواهر برو ببین خواهرشوهرا چه دشمنیا که نمیکنن داداششون و پر میکنن

گفتم ک اینستا نیست بالا گفتم چیز مزخرفیه ولی اینک راجب همه چیز دروغ بگن واقعا ضایعس من خودم روبروشون میینیم انکار میکنن خب یعنی من خرم منو خر کردن 

احتمالا زیاد پی شونو میگیری 

رفت و آمدت زیاده و سعی میکنی خودتو بینشون جا بدی

مثلا با این دروغ لزومی نداشت اون خانومو دنبال کنی و اینقدر پیگیر فالو و انفالو باشی چون بهت بی حرمتی کرده

در درجه یک اول زیاد خودتو کوچیک نکن و فاصله بگیر 

زیادم سعی نکن حتما ارتباط داشته باشی و تو جمعشون حضور داشته 

و دوم هم خودت مثل اونا رفتار کن (دروغ اصلا چیز جالب نیست و قطع ارتباط بهترینه)