2777
2789

پسر عمم چهار ماهه نامزد کرده و با یه دختر از شهر دیگه ازدواج کرده و اون خانوم الان از روز عقد اومده خونه مادر شوهر و تو این چهار ماه دو بار با مادرشوهرش دعواش شده و اونا هم چون این اومده مونده دیگه نمیخوان براش عروسی بگیرن میگن خب دیگه واسه چیش بگیریم دختره هم راضیه چند روز پیش دیدم گفتم خوبه مامانت اینا اجازه میدن بمونی مادر من بیشتر از یه هفته نمیذاشت بمونم گفت خانواده من روشن فکرن گفتم حالا وایست بعدا سرت به سنگ میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونموقع به دخترداییم همینو میگفتن ناراحت میشد می‌گفت دوست دارم کنار شوهرم باشم و فکرمون تو این چیزا بازه بعد چند سال همیشه میگه اگه عقل الان رو داشتم هرگز بعد عقد نمیرفتم این همه خونه مادرشوهرم بمونم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یادش بخیر یه معلم عربی داشتم خیلی سال پیش تازه عروس گرفته بود ما تهران بودیم خانواده عروسش خوزستان می‌گفت فردای عقد اومدن عروس گذاشتن اینجا و رفتن که رفتن ۵ ماهه سراغی از دختر نگرفتن خودش می‌خندید می‌گفت انگار صدسال منتظر همچین اتفاقی بود. به نظرم این روشنفکری نیست این بی ارزشی و بی اهمیت شماردنه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
خودش خسته نشد کامل مونده راحته خودش ؟ شب و روز چی کار میکنه

همینو بگو.. خونه مردم .. چه سبکه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔