ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
خیلی دوس دارم به همه بفهمونم شریک زندگیتونو دوس داشته باشین ترجیحش بدین بخدا خواهرت شوهرشو داره برادرت زنشو پدرمادرت همو دارن
همسرتم تورو داره ببین هرکی جفت خودشو داره پدر مادرا بزارین بچهها زندگیشونو بکنن مطمئنا رابطه ها حفظ میشه
دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته
خیلی دوس دارم به همه بفهمونم شریک زندگیتونو دوس داشته باشین ترجیحش بدین بخدا خواهرت شوهرشو داره براد ...
جمله آخررو باید به بعضی خواهرشوهرا هم گفتن که همش دخالت میکنن تو زندگی برادرشون و بعد ازدواجش بهش محبت الکی میکنن.. یعنی خانم نمیتونه یه کم به شوهرش تند بره خواهر شوهرا انقد محبت الکی میکنن به برادرشون و بر علیه خانمش پرش میکنن... خدا از اینا نگذره