الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی دوس دارم به همه بفهمونم شریک زندگیتونو دوس داشته باشین ترجیحش بدین بخدا خواهرت شوهرشو داره برادرت زنشو پدرمادرت همو دارن
همسرتم تورو داره ببین هرکی جفت خودشو داره پدر مادرا بزارین بچهها زندگیشونو بکنن مطمئنا رابطه ها حفظ میشه
دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته
خیلی دوس دارم به همه بفهمونم شریک زندگیتونو دوس داشته باشین ترجیحش بدین بخدا خواهرت شوهرشو داره براد ...
جمله آخررو باید به بعضی خواهرشوهرا هم گفتن که همش دخالت میکنن تو زندگی برادرشون و بعد ازدواجش بهش محبت الکی میکنن.. یعنی خانم نمیتونه یه کم به شوهرش تند بره خواهر شوهرا انقد محبت الکی میکنن به برادرشون و بر علیه خانمش پرش میکنن... خدا از اینا نگذره