2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکت نامحبوب بود!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

اگه یکی هنوز انقدر بچه ننه هست که به پدر و مادرش وابستگی داره بمونه خونشون ازدواج نکنه

بعدش هم پیوند پیوند بین زن و شوهره که بهترین رفیق و همدمای هم میشن البته اگه انتخابتون درست باشه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

وقتی بالغ میشی پیوندت از خانواده بریده میشه

تنها میشی

با ازدواج با خانواده خودت پیوند میخوری

اینکه تو فرهنگ ما جوون ها هرچی بزرگ میشن هنوز به خانواده وابستن و بند نافشون جدا نیست یه ایراده 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

پیوند یعنی پیوستن شما حتما مثل من راه دوری

بله دورم

تو فامیل ما یا  راه دور ازدواج می کنی

یا اگه همون شهر ازدواج کنی

پدر و مادرها میرن ییلاق  دور برای بازنشستگی 

خیلی دیگه می خوان زوج جدید تنها و در آرامش  باشن

خیلی دوس دارم به همه بفهمونم شریک زندگیتونو دوس داشته باشین ترجیحش بدین بخدا خواهرت شوهرشو داره برادرت زنشو پدرمادرت همو دارن 

همسرتم تورو داره ببین هرکی جفت خودشو داره پدر مادرا بزارین بچه‌ها زندگیشونو بکنن مطمئنا رابطه ها حفظ میشه

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته
خیلی دوس دارم به همه بفهمونم شریک زندگیتونو دوس داشته باشین ترجیحش بدین بخدا خواهرت شوهرشو داره براد ...

جمله آخررو باید به بعضی خواهرشوهرا هم گفتن که همش دخالت میکنن تو زندگی برادرشون و بعد ازدواجش بهش محبت الکی میکنن..‌‌ یعنی خانم نمیتونه یه کم به شوهرش تند بره خواهر شوهرا انقد محبت الکی میکنن به برادرشون و بر علیه خانمش پرش میکنن... خدا از اینا نگذره 

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین