2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم

191 بازدید | 20 پست

دوره های من ۲۴ ۲۵ ۲۶ روزه متغییر هست روز ۲۵ فقط چند قطره لک دیدم دیگه هیچی نیومد . امروز روز ۳۰ ام دوره ام هست 

از طرفی خیلی دوست دارم باردار باشم از اون طرف هم سردرد شدید سینوزیت امونمو بریده دارم قرص اموکسی کلاو میخورم  حتی ژلوفن هم خوردم ولی درد سرم کمتر نشده 

❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیبی چک نشون میده اگ باردار باشی

شایدم بخاطر مصرف آموکسی کلاو پریودیت به هم ریخته

منم وقتی دارو مصرف میکنم به هم میریزه و لکه بینی پیدا میکنم

امیدوارم ک مال شما مثبت باشه

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

بیبی چک نشون میده اگ باردار باشیشایدم بخاطر مصرف آموکسی کلاو پریودیت به هم ریختهمنم وقتی دارو مصرف م ...

آموکسی امروز شروع کردم چون سردردام خیلی زیاد شده 

❤❤❤

درد زیر شکم و حتی شکم داشتم و ترشح زیاد بعد دیدم یه چیز خیلی کوچیک سفید دفع شد ولی خونریزی ندارم درد زیر شکمم وحشتناک بود الان کمتر شده ولی هنوز هست 

مجردم 

یعنی خطرناکه یا کلا دفع شد چند روز قبل هم ترشح زیاد داشتم یعنی اون ترکیده ؟ یا بافت خود رحم که خارج شده؟

من واقعا تا فردا صبح میمرم از نگرانی

آره خریدم میخام صبح بزنم

همین الانم بزنی نشون میده

من سر پسرم روز ۲۸ سیکلم شب همین موقع ها بود ک زدم با ادرار غلیظ هم نبود اتفاقا و مثبت شد

پاشو بزن عکسشو بیار بذار خوشحال شیم دور هم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

همین الانم بزنی نشون میدهمن سر پسرم روز ۲۸ سیکلم شب همین موقع ها بود ک زدم با ادرار غلیظ هم نبود اتف ...

استرس میگیرم الان  صبح میزنم خبرش اینجا مینویسم 

❤❤❤
استرس میگیرم الان صبح میزنم خبرش اینجا مینویسم

منو هم خبر کن

ان شا الله خوش خبر باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40