2777
2789
عنوان

جذب پسر مذهبی

279 بازدید | 31 پست

پسره معلمه دراه کارشناسی ارشد میگیره استادم بوده یه مدت کوتاهی پیج همو داریم قبلنا حدوداً سه سال پیش میخواست حضوری باهام صمیمی شه بیشتر (حالا هدفشو نمیدونم چون به هرچی توجه و فوکوس میکنم از دستم می‌ره) اما من محل نذاشتم حالا من می‌خوام این کارو انجام بدم به جهت ازدواج چون نه من اهل رابطم نه اون بهش میخوره و مذهبیه و دبیر شیمی من خیلی ماه پیش بهش ریکوئست دادم همین طوری اونم بک داد اما الان حسابی این موضوعه رو مخمه فک کنم سه یا چهار سال از من بزرگتره فقط امیدوارم کسی تو زندگیش نباشه یا نامزد نداشته باشه زیاد امام حسینیه و معتقد خودش هم چند وقت پیش بهم پیام داده در رابطه با یه استوریمو البته قبلاً من تولدشو تبریک گفتم تو محرم اینا بود و کربلا رفته بودم بهش گفتم زیارت قبول و...

حالا نمیدونم چکار کنم جذبش منم البته تو شهر ما بیشتر دنبال دختری هستن که رابطه اینا و رل و اینا نداشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکاره ات هست؟ که پیج‌هم و دارید و تبریک و....

یه مدتی استاد شیمیم بود دیدم آدم موفقیه رتبه عالی آورده بود تو کارشناسی گفتم فالو کنم آخه من دانشجو ام و بعضی درسام به شیمی مرتبط میشه گفتم بعدا ازش راهنمایی بگیرم

یه مدتی استاد شیمیم بود دیدم آدم موفقیه رتبه عالی آورده بود تو کارشناسی گفتم فالو کنم آخه من دانشجو ...

پیجش شخصیه؟ از خودش گرفتی پیجش و؟

بنظرم شما باید همون راه حضوری هم و دیدن رو پیش بگیرید

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

پس به نظرم شرایط رو طوری کن که خودش پیشنهاد بده استوری هایی بذار که میدونی ریپلای میکنه بذار خودش به ...

استوری از کنسرت شهرمون گذاشتم این امسال نتونسته بود بیاد و همینو اومد ریپلای کرد تو این مدت فقط همین بوده 

فقط صحبت جذب نیست، گویا ازدواج هم کردید!! 

آيا میتونی با افکارش کنار بیاید؟ این خیلی مهمتره!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

پیجش شخصیه؟ از خودش گرفتی پیجش و؟بنظرم شما باید همون راه حضوری هم و دیدن رو پیش بگیرید

پیجش پیوی نیست اما پرایویته و نه پیدا کردم 

حضوری چند ساله همو ندیدیم و دیگه هم نمیشه همو ببینیم

فقط صحبت جذب نیست، گویا ازدواج هم کردید!! آيا میتونی با افکارش کنار بیاید؟ این خیلی مهمتره!!

آره خیلی بابه میلمه همچنین مامانمم میشناسش و همیشه وقتی میدیدتش ازش تعریف میکرد جلو من

آره خیلی بابه میلمه همچنین مامانمم میشناسش و همیشه وقتی میدیدتش ازش تعریف میکرد جلو من

بهرحال هم‌عقیده بودن در فرهنگ و اعتقادات و ... موضوع مهمیه!!

ممکنه دغدغه یکی یه موضوع کاملا بی اهمیت باشه برای  دیگری!! 

به امید انتخابی آگاهانه و خوشبختی...🌱

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بهرحال هم‌عقیده بودن در فرهنگ و اعتقادات و ... موضوع مهمیه!!ممکنه دغدغه یکی یه موضوع کاملا بی اهمیت ...

میدونم منظورتون چیه اما حتما یه اشتراکاتی بود که انتخاب کردم  

مرسی