2777
2789
عنوان

فیلم از یاد رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 67 پست
منم متاسفانه

وای اونروز تو اجل معلق خیلی بد حرف میزد مثلا یکی تصویر رو نمیدید حرفهاشون بد بود نمیدونستم بخندم یا گریه کنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مثلا ازیتا به داداشش گفت مخت گوزیده ،یا دامادشون گفت دیوث فوشای این مدلی

خاک بر سرا سیگار بین زن هارم عادی سازی کردن

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

آره؛ جدی؛ فکر می‌کنند اینجوری فیلمشون بیشتر دیده میشه؛ شما فیلم وحشی رو دیدین؟ قسمتا جدیدش اومده؟ هر ...

اسم فیلمارو توروخدا وحشی شغال گوزن های اتوبان

همه شونم پر از شوخی جنسی سیگار قمار تجاوز و...‌ خسته شدیم واقعا دیگه

بعد تازه میگن آزادی نداریممن نمیدونم کی به این فیلما مجوز میده دیگه شورشو درآوردن نمیشه یه فیلمو با ...

دقیقا فیلم قسطنیه رو بگو با اون پژمان پروپاگاندا حکومتی که تو همه فیلمی هست قشنگ لاس میزنه با زنه یا محو موهای مواج زنه میشه انگار فیلم .....آمریکایی 

من دیگه از هفته قبل نگا نکردماون فیلم آبان هم ۴ قسمت دیدم دیدم چرته ادامه ندادمهمچنین دل

من متاسفانه یه کرمی دارم تا اخرشو نبینم ول نمیکنم ،وای ابان 😏دل که هنوز بعضی وقتا اسم رستا تو سرمه 🤣همش صداش میکردند

بعد تازه میگن آزادی نداریممن نمیدونم کی به این فیلما مجوز میده دیگه شورشو درآوردن نمیشه یه فیلمو با ...

سووشون رو دیدی ؟  

زری بالشت گذاشت رو پاهاش یوسف سرش رو گذاشت رو بالش 😐😐😐

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من متاسفانه یه کرمی دارم تا اخرشو نبینم ول نمیکنم ،وای ابان 😏دل که هنوز بعضی وقتا اسم رستا تو سرمه ...

ن من ببینم فیلم مسخرس دیگ نیگانمیکنم

تازگی پنت هاوس کره ای دیدم قشنگم بود اخراش دیدم دیگ چرت شد ندیدم 

داره خیلی چیزا عادی سازی میشه

متاسفانه

فکر میکنن اگر فهش بدن و حرفهای چرت پرت بگن فیلمشون قشنگتره در صورتی که فیلمهایی که قیلا میذاشت به فه ...

واقعا دیگه فیلم خوب نداریم یه زمانی خیابونا خلوت میشد موقع پخش سریالا