2777
2789
عنوان

کوچک کردن شکم

127 بازدید | 13 پست

اگر مداوم برم باشگاه شکمم کوچک میشه؟ 

بعده چند وقت؟ 

کسی تجربه اب کردن شکم رو داره؟؟ 

ورزش خاصی بلدین؟ 

خیلی هم بزرگ نیست اما دلم میخاد همینم نباشه

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نزدیک 8 ماه رفتم تا نصف کوچیک شد البته خودمم 10 کیلویی کم کردم

رژیم هم گرفته بودی یا فقط باشگاه؟

هفته ای چند روز میرفتی؟ 

واقعا شکمت نصف شد؟واقعا؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

آره اصلا اشتهام کم شد. هفته ای 3 روز. آره واقعا نصف شد

سه روز ه‍ر جلسه چندساعت؟ 

بنظرت تاثیر ورزش بود یا رژیم؟

خوش بحالت انشالا کلی خوشتیپ شی 

شکم فقط با رژیم

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
سه روز ه‍ر جلسه چندساعت؟ بنظرت تاثیر ورزش بود یا رژیم؟خوش بحالت انشالا کلی خوشتیپ شی

بستگی به برنامه ورزشی داره چقدر طول بکشه مثلا دوساعتی میشد حدودا. البته الان 10 روزی میشه نرفتم برنامه هام به هم خورده بچه کوچیکمو نمیتونم تنها بذارم. 

شکم فقط با رژیم

چکار کنم یعنی؟