2777
2789

نزدیک یکسال درگیر عفونت زنانه م بالای ده بار دکتر رفتم فقط تا ۱۰روز خوب میشم باز شروع میشه خستم از خارش و سوزش و اگر باز نرم دکتر ترشحات فراوان چندین بار آمپول جنتامایسین زدم کلی قرص و پماد واژینال فلوکونازول و هزار مدل قرص پر بیوتیک واقعا عاجزم پاپ اسمیرم دادم میگن مشکلی نیست نظافتم‌ واقعا در حد ۱۰۰ از شستن لباس زیرا تا پهن کردن تو آفتاب و اتو زدن دستمال کاغذی هم استفاده نمیکنم واقعا عجیب گیر کردم تو این درد بی درمان راهکاری ندارید هرچند میترسم راهکار خونگی امتحان کنم🫠

🌸🩷🪽A:S

ب همسرت بگو نظافتشو رعایت کنه و از کان. دوم استفاده کنید

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB