من چند تا داداش دارم که همشون از بابام آیفون میخواستن بابام نخرید اونا بی خیال شدن اما داداش بزرگم که ۲۲ سالشه به بابام گفت آیفون ۱۶ پرومکس میخری بابام گفت نه گوشی ۱۰ میلیونم کار اونو میکنه فقط ظاهر داره داداشم انچان باد کرد و ناراحت شد که نگو فرداش رفت با یکی صحبت کرد من میام کار میکنم اما تا به خواستم رسیدم دیگه نمیام فقط بخاطر اون دارم کار میکنم طرفم قبول کرده الان چند ماه داره کار میکنه ۵۰ میلیون جور کرده اما اصلا با بابام صحبت نمیکنه بیرونم نمیره کمکم هیچی نمیکنه جوابم بابامو نمیده مدام تو خونه دنبال بهونه چکار کنیم
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!