2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاین

88 بازدید | 6 پست

قراره چندماه بریم مسافرت بخاطرجنگ ترسیدیم، الان با شوهرم گفتیم بریم مشهد، رفته به همکارش گفته باهم بریم، خانم همگارش گفت باهم بریم یه ویلاتو شمال اونم گفت مامیریم مشهدشماهم بیاین، بدون اینکه بمن بگه، صب دیدم زنه بمن گفت ماهم دوست داریم باشمابیایم مشهد، هرچی دهنم بود ب شوهذم گفتم، گفتم میخاستیم دوتاییمون بریم اینابچه دارن بچه مریضه هرجابریم بهمون بد میگذره، نمیگم دست ایناست بچه اینجوریه ولی اوتیسم داره سه روز یباررفتیم جایی بچه فصط جیغ زد هرجی تو خونمون بود پرت کرد بیرون، اینابخاطربچه محدودیت دارن نمیشه هرجارفت و،،، ب شوهرم گفتم میگه دوس ندارم تنهایی برم گفتم تاحالا میرفتیم بمن میگی ب مادرت نگو خودت میری ب همکارت میگی، ینی هرچی میشه میره ب همگارش میگه، همه چیو. بمن میگه تو حساسی واس من مهم نیست، دیوانست بخدا، هفته قبل من شهرستان بودم خسته کوفته برگشتم دیدم همکارش و زنشو دعوت کردگفتم من تا ۶خاب بودم خونه خالی من خسته واس چی دعوت میکنی خداروشکر نیومدن، عین مادرش فضول و دهن لقه، چنذسال دهنم سرویس شد ب ننش آمار نده الان ب دوستش، زنشم یجوریه خیلی دریدست، خوشم نمیاد اینم هی راجب زنه میگه، بدم میاددددددددد

دارم میترکم چیکارکنم قط رابطه کنه بااینااا

ی دور خودت برین ب زنه، ک اونا با شوهرت قطع ارتباط کنن

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خیلی کارش اشتباست بدون اینکه مشورت کنه بقیه رو هم دعوت میکنه، من واقعا نمیتونم اینطوری کنار بیام، خودمم دوست دارم یه موقع دوتایی بریم سفر یا اگه دست جمعی هم میریم قبلش بهم بگه بعد با بقیه درمیون بذاره

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کارش اشتباست بدون اینکه مشورت کنه بقیه رو هم دعوت میکنه، من واقعا نمیتونم اینطوری کنار بیام، خو ...

از وقتی بااین یارو دوست شد تمام امار زندگی مونومیده بهشون

از وقتی بااین یارو دوست شد تمام امار زندگی مونومیده بهشون

مشکل از شوهرته و شاید دوستشم خیلی سوال پیچش میکنه

یه کلمه بگو خوشم‌ نمیاد آمار زندگیمونو بدی باید خودش متوجه بشه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳