من از اولش کلا اهل عکس نبودم مخصوصا مسافرت اصلا سمت گوشی نمیرم نه خودم و شوهرم عکس درستی داریم نه با پسرمون یه عکس سه نفره از پسرمم از بچگی همینجور عکسای یهویی گرفتم مثلا داشت میخندید من گوشی برداشتم عکس گرفتم عکسای از قبل برنامه ریزی شده مثل ماهگرد و اینا نداره هر چی عکس داره خودش حواسش پرته تو اون عکس🤣
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
اررره واقعا منم حس میکنم اون لحظمو از دست دادم بلاخره باید وقت گذاشت برا عکس گرفتن دیگه
ما مثلن تولده میایم یه عکس بگیریم حالا کیکو بریدیم یادمون افتاده🤣
دقیقا ما 😐حالا مثل اینکه اون کاربر بالا گف ماها مشکل روحیه داریم 🤣
اتفاقا ما ذهنمون ارومه و درگیره این نیستیم همش عکس بازی کنیم
خب بازم خودخواهیه نظرتو قالب کنی در مورد خونوادت چون تو دوس نداری ،بچت چی نباید چهار تا عکس خاص و خو ...
خیلی باحالی طرز تفکرت برام عجیبه من پسرم شیطونه اصلا دوست نداره زورش کنم یه گوشه وایسه عکس بگیره حالا منبزور بگیرمش اون تایم اذیتش کنم مثلا در اینده میگه وای مامان مرسی این عکس زورکی رو ازم گرفتی حالا قیافشم تو اون عکس کج و کوله بیوفته چه فایده همسرمم مث خودم علاقه ای نداره بنظرم تو بیشتر سعی داره نظر خودتو به منو خونوادم قالب کنی 😁