2777
2789
اره اکثرا برا اینستا میزارن چقدرم قشنگه عکساشون 😑

اره اپدیت میکنن خب

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اصلا اهلش نیستم .بیشتر لذت میبرم تا عکاسی کنم

اررره واقعا منم حس میکنم اون لحظمو از دست دادم بلاخره باید وقت گذاشت برا عکس گرفتن دیگه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونستم یه نوع مشکل به حساب میاد 🤣

نه بابا منم مث تو ام 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

اررره واقعا منم حس میکنم اون لحظمو از دست دادم بلاخره باید وقت گذاشت برا عکس گرفتن دیگه

ما مثلن تولده میایم یه عکس بگیریم حالا کیکو بریدیم یادمون افتاده🤣

والا مشکل روحیه یا خساست چون میگی چرا هزینه کنم

خب ربطی به خساست نداره کلا برام عکس گرفتن مهم نیست و چندتا ژست مصنوعی تو یه عکس اصلا برام معنی نداره به علاقه ی ادما مربوطه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما مثلن تولده میایم یه عکس بگیریم حالا کیکو بریدیم یادمون افتاده🤣

دقیقا ما 😐حالا مثل اینکه اون کاربر بالا گف ماها مشکل روحیه داریم 🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اهل عکس نیستم از بچه اولمم زیاد عکس ندارم از خودمونم زیاد عکس ندارم ولی از بچه دوم کلی عکس ماهگرد ...

ن از پسرم فیلم دارم عکساشم همش یهوییه برا باباش فرستادم اون ذخیره کرده تو گوشیش اینجوری تازه خطره ساز تره برام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب ربطی به خساست نداره کلا برام عکس گرفتن مهم نیست و چندتا ژست مصنوعی تو یه عکس اصلا برام معنی نداره ...

خب بازم خودخواهیه نظرتو قالب کنی در مورد خونوادت چون تو دوس نداری ،بچت چی 

نباید چهار تا عکس خاص و خونوادگی به یادگار داشته باشه

دقیقا ما 😐حالا مثل اینکه اون کاربر بالا گف ماها مشکل روحیه داریم 🤣

اتفاقا ما ذهنمون ارومه و درگیره این نیستیم همش عکس بازی کنیم

خب بازم خودخواهیه نظرتو قالب کنی در مورد خونوادت چون تو دوس نداری ،بچت چی نباید چهار تا عکس خاص و خو ...

خیلی باحالی طرز تفکرت برام عجیبه من پسرم شیطونه اصلا دوست نداره زورش کنم یه گوشه وایسه عکس بگیره حالا منبزور بگیرمش اون تایم اذیتش کنم مثلا در اینده میگه وای مامان مرسی این عکس زورکی رو ازم گرفتی حالا قیافشم تو اون عکس کج و کوله بیوفته چه فایده همسرمم مث خودم علاقه ای نداره بنظرم تو بیشتر سعی داره نظر خودتو به منو خونوادم قالب کنی 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا من عاشق عکس انداختنم البته من بچه ندارم ولی اگه بچه دار بشم قراره ازش کلی عکس بندازم😍😂

خیلی عالیه واقعا من هنرشم ندارم ده تا عکس بگیرم یکیش خوب در نمیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40