2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تجربیه قلمچی

از تابستون امسال شروع به کلاس رفتن کنه

از همین الان سفت درسو بچسبه چون درسای دهم ویازدهم ودوازدهم بهم پیوستس اگه دهم یاد نگیره ۱۰۰درصددددد تو یازدهم ودوازهم هم میلنگه

واینکه امسال اگه معدلش زیر ۱۷شد بهش بگو تغییر رشته بده چون معدل ۱۷به پایین تو تجربی وانسانی واقعا به معنی عمر تلف کردنه وبه هیچ جایی نمیرسه ودانشگاهم قبول نمیشه

نهایت بتونه همون دیپلمو بگیره.

پس بهش بگو اگه قصدش جدیه.جدییییی بخونه

اگه تجربیه قلمچیاز تابستون امسال شروع به کلاس رفتن کنهاز همین الان سفت درسو بچسبه چون درسای دهم ویاز ...

معلم هاش قوین مدرسه خوبی میره بازم از الان بفرستیمش کلاس هایی مثل ریاضی مثلا؟

بعد کتاب تست چی بگیره خوبه 

قلمچی از ماز بهتره؟

معلم هاش قوین مدرسه خوبی میره بازم از الان بفرستیمش کلاس هایی مثل ریاضی مثلا؟بعد کتاب تست چی بگیره خ ...

کتاب تست فعلا هیچی تا تابستون

۴تا درس تخصصی رو حتما بزارینش کلاس

مخصوصا اگه کلاساش حضوری باشه بازده بهتری داره تا اینکه مجازی مثل ماز و....شرکت کنه

کتاب تست تابستون که شروع کرد به خوندن

از سطح پایین مثل خیلی سبز شروع کنه بعدم که که سطحش بالا رفت از نردبام و........

تو تابستون دهم به نفعشه که ۴تا درس تخصصی شو ببنده چون

یازدهم همه امتحاناش نهایی و معدل مهمه وترمیم و....فک نکنم بتونه دهم ویازدهمو باهم جمع کنه

خلاصه اگه از الان شل بگیره سفت میخوره

هرسه سال هم حتمااااا برای درسا تخصصیش کلاس بره

وحتما درکنارش حواسش به عمومی هاهم باشه درسته عمومی ها تو کنکور تاثیر نداره ولی تو نهایی خیلی تاثیر داره وهمینطور که میدونی الان بیشتر درصد کنکور مربوط به امتحانای نهاییه تا کنکور!!!