2777
2789

عاقا ما خونه داریم میسازیم و تموم نشده مستاجرم خودم صاحب خونه گفت پاشو میخوام تعمیر کنم خودم بیام ۱۰ روزه گشتم با ۲تا بچه بعد خیلی اعصابم خسته بود وبچه هام خستم کرده بودن رعتم امروز خونه ۷۰ متری دیدم قبول کردم😣😣😣😣😣😣😣😣😣 شوهره هم از خدا خواسته زود رفت پای معامله حالا فهمیدم چه غلطی کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه خودتون کی حاضره

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
اره مخصوصا وسایلم زیاده بنطرتون میشه بهم زد

مگه قرارداد بستی؟

اگر پولی رد وبدل نشده اره میتونی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

وای خدا لعنت کنه این صاحب‌خونه‌های اذیت کارو... صاحب‌خونه ما مثلا فامیل بود اول عروسیمون گفت من اینجا رو لازم ندارم تا ده سال بشینید، امروز پیام داده کرایه رو دوبرابر کنید یا بلند بشید! دارم دیوونه میشم... با این وضعیت من باید همه طلاها و ماشین‌مونو بفروشیم و اینقدر بگردیم شاااااید یه هفتاد متری پایین شهر گیر بیاریم... دعا کنید خدا کمک‌مون کنه... از صبح حالم بده😔

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃